Hoe vind je dé perfect rijpe avocado?

Het blijft een dingetje, hoe vind je nou die ene perfect rijpe avocado? Ik denk telkens weer dat ik de perfecte avocado gevonden heb in de supermarkt. En geloof me, daar gaat nog een heel proces aan voor af.. Als eerst is de kleuring van de avocado. Te groen? Nee. Te bruin? Nee. Een combinatie van donkergroen en aubergine-paarsachtige kleur lijkt mij altijd goed. Daarna moet je toch altijd even in elk exemplaar kneden en knijpen om te kijken of deze niet te hard of te zacht zijn. Dus, dan denk je dat je na al deze stappen toch ein-de-lijk die perfecte avocado hebt gevonden. Eenmaal thuis snijd je deze ‘perfecte avocado’ door het midden, en wat blijkt? Toch een verkeerde uitgekozen.. Mijn dag is hier door alweer helemaal verpest en mijn vertrouwen in de supermarkt,  met hun ‘eet rijpe’ stickertje op de avocado’s, is totaal geschaad.

Maar geen paniek! Het is allemaal gelukkig niet meer zo dramatisch na het zien van dit filmpje van Buzzfeed.com. Mijn leven is totaal veranderd. Deze avocado life hack gaat hoe dan ook je leven redden. Kijk en leer dames!

Weet jij nog meer handige, levensreddende life hacks die iedereen zou moeten weten? Wij zouden dit erg graag willen weten! Deel het in de reacties onder dit artikel of op Facebook of Instagram.

Benieuwd welke lekkere recepten je kan maken met avocado? Klik hier!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Op road trip met srprs.me

Vorige week verklapte ik al dat wij het noorden even gaan verlaten voor een weekend 'elders'. Elders ja, want de...

Sluiten