De leukste romantische films op Netflix

Ik weet natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb zelf af en toe gewoon een enorm verlangen naar een zwijmelzwijmel film. Of dat nou voorkomt als reactie op de ellende in de wereld of meer op de hoeveelheid misdaadseries die wij er doorheen jagen; I don’t know, maar feit is dat ik soms gewoon even wil wegdromen bij een simpel maar o zo romantisch verhaal. Eentje waarbij je in het begin al weet wie met wie gaat en waarvan een happy-en-ze-leven-nog-lang-en-gelukkig-end eerder regel is dan uitzondering.

Op Netflix is het filmaanbod misschien wat aan de magere kant, maar met de juiste voorkennis kunnen we gelukkig genoeg geschikts vinden. En dat delen we maar al te graag met jullie zodat jullie je romantische honger ook kunnen stillen.

Fifty Shades of Grey

Deze titel heeft volgens mij weinig toelichting nodig, want het boek was zó veelbesproken dat iedereen op de hoogte is. In tegenstelling tot het boek, is de film een stuk minder pornografisch.

Two Weeks Notice

Als een film Hugh Grant én Sandra Bullock in de hoofdrol heeft, moet je hem eigenlijk gewoon kijken. Deze twee zorgen voor een flinke dosis humor, charme en een feel good gevoel.

romantische-films-netflix

Mannenharten

We kunnen natuurlijk niet zonder een romcom van eigen bodem! We kiezen voor Mannenharten vanwege de cast en het fijne Amsterdamse decor.

Letters to Juliet

Als je nog niet verliefd was op Toscane, word je het na het zien van deze film wel. Een lekkere wegdromer is het in ieder geval!

Friends with benefits

Justin Timberlake. Need I say more?

Heb jij ook dagelijks zin in zoetigheid en kun je de verleiding maar moeilijk weerstaan? Wij hebben tips om van je suikverslaving af te komen. Lees hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
RIVER ISLAND
WIN: 100 euro shoptegoed bij River Island

Deze week mogen we één van onze volgers heel erg blij maken! We mogen namelijk 100 euro shoptegoed weggeven bij...

Sluiten