Stijlicoon: Sarah Jessica Parker – vroeger en nu

Sarah Jessica Parker, wie kent haar niet? Dé ster van Sex and the City maar ook nog eens al jaren een enorm groot stijlicoon. Haar hoogtepunt beleefde ze tijdens SATC maar nog steeds zit ze bij de belangrijkste modeshows frontrow. Een van haar goede vriendinnen is dan ook Anna Wintour met wie ze de afgelopen keer het beroemde MET Gala organiseerde. Samen met Anna deed ze hiervan uitgebreid verslag in Seth Meyers talkshowSarah woont nog steeds in New York City, samen met haar man Matthew Broderick, met wie ze op 19 mei 1997 trouwde. Eind oktober 2002 beviel Sarah van een zoontje en in juni 2009 beviel een draagmoeder van hun tweeling dochters. Deze schattige tweeling hebben dankzij hun moeder ook nog eens een super fashionable stijl.

Door de jaren heen heeft Sarah Jessica Parker haar stijl behoorlijk ontwikkeld. Waar ze vroeger al met de mode mee ging, doet ze dat nu nog steeds als de beste.  Hoog tijd om haar stijl eens onder de loep te nemen. We gaan haar stijl van vroeger én van nu bekijken.

sarah jessica parker

Vroeger was natuurlijk de tijd dat Sarah bijna elke dag op de set van Sex and City stond en waar ze haar stijl echt begon te ontwikkelen. Sarah was écht fan van jurkjes en lange jurken. We zagen bijna elke week wel foto’s verschijnen van haar in een mooie jurk. Haar stijl was altijd vrouwelijk en chic, alsof ze elke avond de rode loper op moest. Als Sarah met haar kinderen erop uit moest trok ze alleen wel vaak een zondagse outfit aan. Maar zeg nou zelf: Sarah kan alles hebben! Ook was Sarah vroeger gek op kleur. Zoals de knalroze hoge broek met rode blouse, wauw!

Sarah Jessica Parker

Tegenwoordig is Sarah echt hét stijlicoon die bij elke grote fashionshow frontrow zit naast de grote ontwerpsters. Vooral tijdens de MET gala’s maakt ze altijd een grote indruk met haar outfits. Toen het thema ‘Rock and Roll’ was kwam Sarah aanzetten met een mega grote hanekam met goud en veren en stal ze echt de show. Dit jaar is ze zelfs uitgeroepen tot ‘Best dressed woman’ op het MET gala. Ze droeg hier de prachtige zwart witte jurk van Alexander Mcqueen. Tegenwoordig maakt Sarah Jessica Parker steeds vaker een statement wanneer ze naar een fashionshow of gala gaat, maar ook in haar vrije tijd ziet ze er áltijd tip top uit.

Bekijk ook deze leuke video waarin Sarah Jessica Parker 73 vragen van Vogue beantwoordt.

Lees hier meer over spraakmakende stijliconen. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Review: Art Deco basis make-up

Basis producten die ervoor zorgen dat je make-up langer blijft zitten. Ik was er altijd maar erg huiverig over en...

Sluiten