5 X Manieren om je schoenen op te bergen

Ik sta inmiddels aardig bekend om mijn lichtelijke schoenenverslaving. In de loop der jaren heb ik heel wat schoenen opgespaard, maar waar laat je ze allemaal? In mijn Walk in closet video laat ik zien welke schoenen ik heb uitgestald in deze kamer. Maar stiekem zijn dat ze nog niet allemaal.. Ik heb met name veel sneakers en mijn vriend kan er ook wat van! Al deze schoenen opbergen, hoe doe ik dat?

Mijn opbergtips

Voor een samenwerking met Ziengs kreeg ik een hoop schoenen opgestuurd om te fotograferen. Deze schoenen spelen allemaal in op dé schoenentrend voor de lente en zomer van 2017: witte sneakers en taupe schoenen. Deze schoenen konden dan ook direct mooi ‘model’ staan voor de fotografie voor deze blogpost waarin ik 5 manieren laat zien om je schoenen op te bergen.

1. Schoenen opbergen in je bed op pallets

In mijn slaapkamer binnenkijker konden jullie al zien dat ik een bed op pallets heb gemaakt. Dit is multifunctioneel want in de pallets kun je heel makkelijk schoenen opbergen!

Deze witte Converse sneakers verstop ik makkelijk in mijn pallet bed! 

2. Schoenen opbergen in een draadmand

Wij hebben in onze woonkamer een nisje met onderin een draadmand op wieltjes. Dit is een ideale opbergplek voor plaids, houtblokken voor de kachel en.. shoes! Vooral geschikt voor schoenen die gezien mogen worden.

schoenen opbergen interieur

schoenen opbergen

Deze Taupe sneakers en taupe instappers staan ook nog eens mooi in de draadmand!

3. Schoenen opbergen in een lockerkast

Ik scoorde deze oude lockerkast bij Loods66. Eigenlijk hadden we de kast niet direct nodig maar was het meer voor de sier in onze slaapkamer. En eerlijk is eerlijk; als je zo’n kast hebt wordt ie beetje bij beetje toch gevuld. Ook ideaal om schoenen in op te bergen!

taupe laarsjes lockerkast

4. Schoenen opbergen in een bank van steigerhout

Deze steigerhouten bank kreeg ik van mijn ouders en stond op mijn oude kantoor aan de eettafel. Naast bank functioneert deze ook perfect als opberger! Er ligt echt vanalles in maar er is ook nog wat ruimte voor schoenen!

schoenen opbergen schoenen opbergen

steigerhouten bank

Opgeruimd staat netjes!

5. Schoenenkast zelf maken in de hal

En last but not least: onze eigen gemaakte schoenenkast in de hal! Hier ben ik echt heel erg blij mee. Tijdens onze verbouwing hebben we de trap verplaatst en er ontstond ruimte onder de trap voor een grote kast. Het achterste deel van deze kast hebben we gebruikt om een schoenenkast in te maken. Mijn vriend maakte deze samen met mijn vader en is echt een perfecte plek om schoenen netjes in op te bergen. De kast loopt op rolletjes en bevat drie planken waar we de schoenen overzichtelijk op kunnen zetten.

schoenenkast zelf maken witte sneakers schoenenkast

Witte sneakers via Ziengs.

 schoenenkast zelf maken

Ideaal zo’n zelfgemaakte schoenenkast!

Heb jij nog leuke tips om je schoenen op te bergen? Ik ben heel benieuwd! Laat het me weten in een reactie en bekijk hier mijn Walk in closet tour.

  • Wat veel leuke ideeën! Handig allemaal :) Ik kreeg trouwens een mailtje voor een interview over je blog, leuk! Ik heb gevraagd of ze (Eva) de vragen kon opsturen in plaats van dat we ergens zouden afspreken, in verband met de reiskosten, en ergens deze week krijg ik de vragen opgestuurd. Ben benieuwd!

  • Leuke ideeën! Vooral de steigerhouten kast. Zelf heb ik de vierkante blokkast van de Ikea en daar heb ik vier bakken in staan waar schoenen in zitten. Ze staan er alleen niet zo netjes bij als de 2 paar schoenen in de mand op de foto hierboven haha!

  • Hi Aneta,

    Dankje! Die kast van Ikea is ook een goed idee. Die had ik op mijn oude kantoor staan, ook met bakken inderdaad. Ideaal om spullen zoals schoenen in op te bergen :)

    X

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
converse sneakers diy
DIY Report: Two Tone Converse Sneakers

Heb je nog een paar Converse sneakers in een opvallende kleur die wel een make over kunnen gebruiken? Ga aan...

Sluiten