5 x handige tips om je schoenen op te ruimen

Dat Marlou een lichtelijke schoenenverslaving heeft, dat wist je denk ik al. Die heb ik zelf trouwens ook, maar dat even ter zijde. In de loop der jaren heeft Marlou mooi aantal schoenen verzameld. Super leuk al die schoenen, maar hoe ruim je ze georganiseerd op? Marlou deelt 5 handige tips met je om je schoenen op te ruimen.

Tips om je schoenen op te ruimen

1. Onder je bed

Misschien heb je het al in een eerdere blog of op Instagram gezien, dat Marlou een bed van pallets gemaakt heeft. Dit is multifunctioneel want onder het bed kun je heel makkelijk schoenen opbergen!

2. In een draadmand

Jurre en Marlou hebben in hun woonkamer een nisje met onderin een draadmand op wieltjes. Dit is een ideale opbergplek voor plaids, houtblokken voor de kachel en je nieuwste aanwinst… trendy schoenen voor dit najaar!

schoenen opbergen interieur

3. In een lockerkast

Deze lockerkast kocht Marlou eigenlijk ter decoratie voor in de slaapkamer. Bleek het een super handige kast te zijn om al je schoenen in te bewaren.

lockerkast
Zie je die leuke enkellaarsjes rechtsonder in de kast? Dit zijn de nieuwste schoenen die Marlou online heeft geshopt.

4. In een bank van steigerhout

Deze bank van steigerhout kreeg Marlou van haar ouders en stond op haar oude kantoor aan de eettafel. Nu staat de bank in de woonkamer achter de bank. Deze bank is niet alleen fijn om op te zitten of er iets op te leggen. Je kunt er ook heel veel mooie schoenen in bewaren!

steigerhouten bank

Opgeruimd staat netjes!

5. Maak zelf een schoenenkast

En last but not least: maak zelf je eigen schoenenkast! De kast die je hieronder op de foto ziet staan, hebben Marlou’s vader en Jurre gemaakt. Tijdens de verbouwing hebben ze de trap verplaatst en er ontstond ruimte onder de trap voor een grote kast. Het achterste deel van de kast gebruiken ze om schoenen in te bewaren. De kast loopt op rolletjes en bevat drie planken waar je overzichtelijk je schoen op kunt zetten.

schoenenkast zelf maken

Ideaal zo’n zelfgemaakte schoenenkast!

Heb jij nog leuke tips om je schoenen op te bergen? Ik ben heel benieuwd! Laat het me weten in een reactie hieronder!

Is jouw interieur al herfst- en winter proof? Laat je inspireren: 5x leuke en makkelijke interieurtips!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
5 x leuke & makkelijke interieurtips

Als er iets is waar wij dol op zijn is het interieur. We vinden het heerlijk om ons te laten...

Sluiten