Mijn favoriete schoenen voor het najaar

Vorige week was het eindelijk tijd om de kamer in ons ‘nieuwe’ huis om te toveren tot walk-in-closet. Vier grote kledingrekken langs de kant, een huge van top tot teen spiegel en een ladekast voor alles wat liggen wil. Uiteraard gedecoreerd met, hoe kan het ook anders, planten en schapenvacht.

Tijdens zo’n uitgebreide opruimsessie kom je er ook weer achter dat je best heel veel kleding en schoenen hebt, maar dat je ook nog heel veel dingen níet hebt. Nu ben ik doorgaans groot voorstander om vooral te kijken naar wat je wél hebt, maar soms is een kritische blik ook niet verkeerd en dus ging ik eens inventariseren wat er nog ontbrak. En dat waren vooral schoenen voor de herfst.

tamaris

Creepers zwart 59,95 | Witte sneakers 49,95 | Enkellaars zwart 79,95 | Taupe laarsjes (header) 79,95

Schoenentrends voor het najaar

Tijd dus voor een online zoektocht naar mijn favoriete paren! Dit najaar zien we veel veterlaarsjes terug en daar ben ik heel blij om. Ik vind ze er stoer uit zien en bovendien is dit ideaal als je, zoals ik, bij team smalle voeten hoort. De creepers waar we al eerder over schreven nemen we hop, zo mee vanuit de zomer naar de winter.

Daarnaast zien we veel variatie in stoffen en textuur zoals suède, slangenprint en verschillende kleurvlakken. Qua kleuren is het typisch winters: bruin, zwart, grijs donker blauw en de trendkleur legergroen.

Ik ging rondspeuren bij Ziengs en deel mijn zes favoriete paren van Tamaris met je waarvan ik zeker weet dat je de winter warm én stijlvol doorkomt. Oh en het kan trouwens zijn dat deze schoenen je bekend voorkomen, want ze zijn tevens te zien op tv!

herfstschoenen

Laarsjes 89,95 | Suède laars 79,95 | Creepers 89,95 | Groene laars 99,95 | Boots 79,95 | Veterlaars 99,95

Meer weten over de schoenentrends voor het najaar? Bekijk hier onze video waarin we het er uitgebreid over hebben!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
shoplog bershka
Shoplog: Bershka & ZARA

Noem me materialistisch en/of oppervlakkig, maar ik word blij van nieuwe aankopen. Misschien geen grote verrassing als je editor bent...

Sluiten