Monday Moodboard: Shearling Coat

De jacht op een nieuwe jas is inmiddels weer geopend. Hoewel de temperaturen nu toch best aardig zijn als je het mij vraagt, kunnen we zo weer in de vrieskou zitten en dan is het hebben van een warme jas geen overbodige luxe. Zie hier de jas die overal op het moment opduikt, de shearling coat. Koud zul je het met dit schapenvachtje aan zeker niet krijgen. Deze jas is namelijk heerlijk dik en dat is wat we nodig hebben. Daarnaast is hij ook heel makkelijk om over vrijwel elke outfit heen te gooien. Hoe bloggers hem dragen? Kenza bijvoorbeeld, zij combineert Pistol Boots en een zwarte skinny met de veelgespotte lichtkleurige shearling coat. Maar wat vind je van een all black look met een zwarte variant? Als je het mij vraagt is dat ook een heel mooie combinatie.

Inspiratiebeelden zeggen altijd meer dan woorden en dat is in het geval van deze shearling coat ook het geval. Ben jij nog op zoek naar een goede jas voor aankomende winter, kijk dan zeker even of deze jas wat voor jou is. Een bezoekje aan Asos leert ons al dat je voor een shearling coat niet meteen de hoofdprijs hoeft te betalen, deze witte variant kun je heel gemakkelijk naar huis klikken.

shearling coat

Zin om meer fashion inspiratie op te doen? Bekijk dan ook het Monday Moodboard van vorige week waarin de  mouwloze blazer centraal staat.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Vetrolletjes: wat zeggen ze over jou en hoe kom je er van af?

Echt mooi zijn ze niet, die vetrolletjes. En nog belangrijker; hoe kom je er van af? Fitgirl Ana kwam een artikel...

Sluiten