Trend gespot: Shirt dress

Waar mensen vroeger dachten dat je onverzorgd was als je een shirt dress aanhad, is het in 2015 een heuse trend. Tegenwoordig zie je ze in allerlei verschillende vormen en maten. Zo heb je een blouse maar dan met de lengte van een jurkje. Maar je ziet ze ook vaak in shirt-vorm. Combineer ‘m met een paar sneakers voor een sporty en comfortabele outfit. Maak je outfit af met een mooie fedora hoed, en you’re good to go. Eigenlijk kan je deze shirt dress zo combineren als je zelf wil. Dit jurkje zie ik ook vaak voorbij komen met een paar enkellaarsjes. Maar je kunt ook wat netter voor de dag komen met een paar mooie heels. Deze combinatie zorgt voor een leuk contrast tussen de ietwat casual jurk en de classy high heels. Voor ieder wat wils.

Steeds vaker zie je ze ook voorbij komen in de (enigszins) budgetproof winkels, zoals H&M en Forever21. Laatst spotte ik ze ook bij de Mango, in de Mid Season Sale. Dus als je nog opzoek bent, sla snel je slag! Nog niet overtuigd? Laat je overtuigen door het moodboard. Wedden dat jij zo om bent?

shirt dress

Ben jij blij met deze trend en loop jij bij de eerste zonnestraaltjes rond in een shirt dress? Ik ben benieuwd naar je mening. Laat het hieronder in de reacties weten.

Niet zo van de jurkjes? Misschien ligt de witte blouse, zoals deze, meer in jouw straatje.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
shopping-night
INVITE: VIP Shopping Night

Fashion Followers opgelet: Wij organiseren speciaal voor jullie een VIP Shopping Night! De zomer komt er weer aan en dat betekent dat...

Sluiten