Shopping inspiratie voor tijdens je paasweekend

Ben jij ook lekker aan het genieten van het lange Paasweekend? Het nieuwe seizoen is aangebroken en wat is er heerlijker dan jezelf tijdens de feestdagen lekker te verwennen met nieuwe items? We hebben onze showroom afgelopen week helemaal in paassferen gebracht en dat leverde een aantal leuke foto’s op die ik jullie niet wilde onthouden. De paastak die Anne en Marlotte hadden gebruikt voor deze DIY bleek perfect om foto’s te maken voor onze paasactie. Op 5 en 6 april ontvang je namelijk GRATIS een leopard horloge bij je bestelling! Bij besteding vanaf € 50 kun je één van deze horloges in je winkelwagen leggen en wanneer je de couponcode easter2015 invult bij het afrekenen krijg je dit horloge helemaal gratis!

We zijn ook helemaal weg van rose gouden sieraden en mooie pasteltinten dus kijk snel mee naar deze inspirerende foto’tjes die we afgelopen week maakten in onze showroom! Als je nu nog geen zin in de lente krijgt dan weet ik het ook niet meer..

shopping inspiratie shopping

1. Make-up | 2. Horloges | 3. Snake Cé Bag | 4. Aztec cardigan | 5. Snake wallet | 6. Rose gouden horloge

Geïnspireerd geraakt? Klik hier om deze en nog meer musthaves te shoppen in onze webshop.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal
Fitjournaal – De eerste Fitgirl Challenge Guide

Ook al eten we met Pasen misschien iets minder gezond (die paaseitjes weerstaan is toch iets teveel gevraagd) we willen...

Sluiten