Sieradentrends: lente/zomer 2015

Ga er maar even goed voor zitten, want dit mag je niet missen.  Dit zijn dé sieradentrends voor het nieuwe seizoen. Als je fashionable voor de dag wilt komen, moet je ook hiervan op de hoogte zijn. Pak pen en papier en noteer. Deze zes trends gaan we nog vaak terug zien. Kom maar op! Wij kunnen wel een goede dosis inspiratie gebruiken voor de lente/zomer van 2015!

Zware en grove sieraden

Wat we dit seizoen gaan zien: grote, zware en grove sieraden . Deze trend zien we vooral terug in kettingen en armbanden. Voor de kettingen is er nog een extra trend, want ze zijn dit seizoen niet alleen groot en zwaar, maar ook lang. Wil jij helemaal trendproof voor de dag komen? Dan draag je meerdere kettingen in verschillende lengtes, zodat er lagen ontstaan.

sieradentrend1

Meerdere ringen

Misschien heb je deze trend al gespot bij je favoriete blogger(s)? Grote kans, want we signaleerden al verschillende fashionbloggers met deze sieradentrend. Vooral de setjes met vier dezelfde ringen en ‘three finger rings’ zijn deze lente/zomer een hit.

sieradentrend2

Hand armbanden

Een hele nieuwe trend is de hand armband. Ze zijn heel catchy en wedden dat alle modemeisjes hier deze zomer mee rond lopen. Niet gek, want hoe leuk is het om de hand armband op een festival te dragen?
sieradentrend3

Eén oorbel

Geef de andere oorbel van het paar aan je vriendin, want dit seizoen is draag je er maar één. En dan vooral een lange. Vorig jaar waren het de statement kettingen, nu zijn het de statement oorbellen (of beter gezegd ‘oorbel’).

sieradentrend4

Bohemian sieraden

Houd je van de Ibiza stijl? Dan heb je geluk. Bohemian sieraden zijn deze zomer ‘je van het’! We zien veel verschillende kleuren en materialen, en alles wordt met elkaar gemixt. Maar wat absoluut niet mag ontbreken aan je armcandy is een armbandje met tassels.

sieradentrend5

Geometrische sieraden

Ja, ze mogen nog steeds! Ook dit seizoen staan de geometrische sieraden in de trendlijsten. Wij houden wel van dit minimalistische stijltje. Triangels zijn favoriet. Bij jou ook?

sieradentrend6

Benieuwd wat er deze lente/zomer nog meer trending topic wordt? Bekijk dan ook make-up trends: lente/zomer 2015. Wat vind jij van de sieradentrends voor aankomend seizoen?

Reageren

Your email address will not be published.