Smoothie of the Week: Mojito smoothie

Ja, je leest het goed. Vandaag hebben wij wel een heel lekker smoothie recept voor je: een smoothie die naar een mojito smaakt! Deze heerlijke, zomerse cocktail ken je vast wel. Nu er echt een einde aan de zomer lijkt te komen, halen wij graag de zomer in huis natuurlijk en hoe doe je dat beter dan met een mojito smoothie? Deze smoothie is alcoholvrij, bevat gezonde ingrediënten en is bovendien heel verfrissend. Waan je dus weer even op een tropisch strand wanneer je deze smoothie drinkt.

mojito-smoothie

Wat heb je nodig voor deze mojito smoothie?

120 ml kokosnoot melk
360 ml Griekse yoghurt
2 eetlepels vers limoensap
Een paar muntblaadjes
1 rijpe banaan
Halve avocado
60 ml gemalen ijsblokjes

Hoe maak je deze mojito smoothie?

Smoothies, het is fijn wanneer je ze zo gemaakt hebt om er direct van te kunnen genieten. Dit geldt zeker voor deze mojito smoothie. Zorg ervoor dat je alle ingrediënten in huis hebt, pel de banaan, snij de avocado en plaats dan alles tegelijk in de blender. Blend de smoothie tot het een glad mengsel is en klaar is je mojito smoothie. Top hem af met wat muntblaadjes en hij lijkt bijna op een echte mojito! Deze smoothie kun je als ontbijt drinken of bijvoorbeeld voor het sporten.

Meer smoothies zien? Bekijk dan onze andere smoothies of the week.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
ibiza-jacket
Outfit of the day: Ibiza Jacket

Vandaag hebben wij weer een vrolijke outfit voor je samengesteld. De afgelopen tijd is het weer totaal niet lekker en...

Sluiten