De lekkerste gezonde snacks voor op het strand

Heerlijk vind ik het om een dagje op het strand door te brengen. Elke dag is mij iets te veel van het goede, maar zo nu en dan. Ja, heerlijk. Soms vind ik het wel lastig wat ik nu mee moet nemen naar het strand qua eten. De ‘makkelijke’ dingen zijn vaak toch best ongezond, zoals een zak chips. Daarom verzamelde ik de lekkerste gezonde snacks voor op het strand. Benieuwd? Deze snacks neem ik graag mee naar het strand.

Gezonde snacks voor op het strand

1. Hummus met rode bieten

Persoonlijk vind ik het altijd lekker om op het strand lekker te snacken met crackers en een smeerseltje. Probeer ze wel zelf te maken, want die van de supermarkt zitten (meestal) bommetje vol met suiker en andere ‘rare’ toevoegingen. Goed, zelf maken dus. Om je wat inspiratie te geven, deel ik deze hummus met rode bieten.

2. Geroosterde kikkererwten

snacks voor op het strandOf wat dacht je van deze heerlijke geroosterde kikkererwten? Perfect als je zin hebt in wat zouts, zoals bijvoorbeeld chips of borrelnootjes. Alleen dan nu gezond! Ik heb ze een tijdje geleden ook gemaakt. En echt waar, ze zijn zo ontzettend lekker. Een hele goede vervanging van de borrelnootjes en heerlijk voor op het strand. Maak ze vlak voor je naar het strand gaat en je hebt een heerlijke gezonde snack die net zo lekker is als de ongezonde zoute snacks. Aanrader! Klik hier om naar het recept te gaan.

3. Frozen strawberry yogurt bark

snacks voor op het strand

Mmm, hoe leuk ziet dit eruit? Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens heel lekker en gezond. Oké, als je het mee wilt nemen naar het strand wordt het wel iets moeilijker. Het is namelijk een frozen strawberry yogurt bark. Oftewel, dé ideale snack voor een warme zomerdag (als je het meteen opeet of een koelbox meeneemt). Voor deze snack heb je zelfs maar twee ingrediënten nodig: yoghurt en aardbeien. Hoe makkelijk wil je het hebben? Klik hier voor het recept.

 

4. Healthy cookies

snacks voor op het strand

Anne maakte een tijdje geleden deze lekkere gezonde koekjes. Ze zijn niet alleen bij de thee of koffie erg lekker, maar ook op het strand! Wat ik helemaal leuk vind, is dat je maar 4 ingrediënten nodig hebt. Ik haak toch al snel af bij een lange ingrediëntenlijst. Maar dat is bij deze koekjes gelukkig niet het geval en ze zijn ook nog eens heel makkelijk te maken. Fijn!

Wat neem jij qua eten het liefst mee naar het strand?

Reageren

Your email address will not be published.