Snaps van de redactie #1

Hi girls!

We hebben een leuke mededeling! Want *tromgeroffel* vanaf deze week zal een nieuwe rubriek van start gaan: Redactie Snaps! In Redactie Snaps laten we jullie elke week een kijkje nemen achter de schermen bij ons op de redactie. Volg onze leukste dagelijkse bezigheden hier op de redactie van Follow Fashion. En om deze aftrap goed te beginnen, starten we met het weekend van een week geleden. We hadden hier een super gave roadtrip op de planning staan dat georganiseerd werd door srprs.me. Al onze avonturen van dit weekend kun je nog eens rustig terug lezen in dit artikel. Hier nog even alle highlights van de roadtrip op een rijtje:

roadtrip-srprs-me

En bij een roadtrip hoort natuurlijk een pitstop voor een koffietje!

IMG_4388

It’s monday again.. Het weekend met een roadtripje naar Rotterdam vloog echt voorbij. Gelukkig kunnen de week goed beginnen met het dragen van onze nieuwe geshopte outfits! Hou de site in de gaten want binnenkort zal er een leuke blog verschijnen met al onze nieuwe treasures uit Rotterdam!

IMG_4448

De woensdag begon voor Marlou iets minder.. Om iets over 09:00 kregen we op de redactie een wanhopige Marlou aan de telefoon. “Ik sta vast met de auto in de modder en ik kom er niet meer uit!” Oh crap en nu dan? …

IMG_4481

Thank god hebben ze in de kleinere dorpjes in het hoge noorden handige buren! Als redder in nood schoot de buurman te hulp en binnen no-time stond de Follow Fashion bus weer op de weg en was weer ready to go! P.s. Amy was wat minder amused van deze happy selfie.

IMG_4480  IMG_4483

Gotta love cappuccino *hearteyes*

cappuccino-marlou

Misschien hebben jullie hem al even voorbij zien komen maar in deze Redactie Snaps moeten we toch nog een keer de super gave Butterfly Chair van Marlou voorbij laten komen. In Rotterdam waren we maar al te blij dat we voor de afwisseling ook even wat woonwinkels konden bezoeken. We loved the Zara Home en H&M Home! Marlou en Maayke waren dan ook op slag verliefd op deze geometrische kussens van de H&M Home. En zeg eerlijk, hoe leuk staan deze woon items bij elkaar? We hopen stiekem hier op de redactie dat Marlou nog even het geduld heeft om deze Butterfly Chair op de redactie te laten staan. Zo kunnen wij er ook nog even van genieten voordat de stoel naar het gloednieuwe en verbouwde huis van Marlou vertrekt. Benieuwd hoe Marlou haar grote klusavontuur er voor staat? Klik hier.

IMG_4506

Na hard werken op de redactie is het ‘s middags tijd voor een lekkere lunch!

IMG_4482 IMG_4509

Zoals we dus al eerder stiekem verklapten komt er deze week een leuke blog aan met onze eigen geshopte aankopen uit Rotterdam! Lisanne is hier al druk bezig met de fotoshoot voor deze blog.

IMG_2502

En laten we de Redactie Snaps van week #1 goed afsluiten met nog een heerlijke cappuccino en lekkere pepernootjes!

IMG_2500

Wil je onze Redactie Snaps blijven volgen? Vanaf nu zal er elke maandag een leuke blogpost komen met een kijkje achter de schermen op onze redactie. Hou dus voortaan de maandag goed in de gaten en volg ons ook op Instagram (@followfashionhq) of op Marlou’s Snapchat (@marlou_ff).

X het Followfashion team

Nog benieuwd naar de 10 dingen waar Anouk blij van wordt? Klik hier!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
oversized vest
Monday Moodboard: Grijs oversized vest

Zolang we nog geen uitzicht hebben op stijgende temperaturen maar juist op dalende, dienen onze Monday Moodboards ervoor om jou inspiratie...

Sluiten