Snaps van de redactie #4

Een nieuwe week is aangebroken dus dit betekent weer een nieuwe snaps van de redactie! Het lijkt wel of afgelopen week bij ons alleen maar in het teken heeft gestaan van eten want jeetje wat hebben we veel snaps van lekker eten. Nou gaan we ook niet ontkennen hoor dat we wel houden van een lekkernijtje af en toe. En het hoort natuurlijk ook allemaal wel echt bij de decembermaand. Genoeg te zien, dus kijken jullie weer gezellig mee?

redactie

Maandag is altijd een dag om even in te komen en zo ook bij ons op het kantoor. Daarom starten we de week goed met heerlijke ontbijtgranen van Verival!

redactie

Anouk had die dag een lekker mandarijntje als tussendoortje!

redactie

Altijd leuk als klanten ons waarderen. Zo kwam er dinsdag een aardige klant binnen die voor ons deze heerlijke kersttulband had meegenomen! De kerstsferen komen er in ieder geval al goed in bij ons op de redactie.

redactie

We hadden hoemoes van Maza op het kantoor klaarstaan, en bij lekkere hoemoes hoort natuurlijk een lekkere en gezonde lunch. Daarom maakten wij de lekkerste hapjes met hoemoes van Maza. Je ziet hier een kijkje achter de schermen. Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier. 

redactie

redactieredactie

En het resultaat!

redactie

Costes heeft ons ontzettend blij gemaakt met een kledingitem uit de Costes party collectie. En niet alleen ziet de kleding er altijd geweldig uit, ook het pakketje waarin onze mooie kerstitems zaten zag er geweldig uit!

redactie

En dankzij Costes is Anouk helemaal Christmas proof! Ze heeft een heel mooi, zwart fluwelen jurkje.

redactie

Wij zijn helemaal Happy met de Happy Socks! En laten we eerlijk zijn, dat kan ook bijna niet anders als je deze vrolijke sokken ziet. En wist je al dat wij drie Happy Socks pakketten weg mogen geven? Doe snel aan de Happy Socks winactie mee nu het nog kan!

redactie

En we sluiten deze week weer af met een ge-wel-dig lekkere en mooie kerst donut! En wat smaakte hij goed! :)

Wil je onze Redactie Snaps blijven volgen? Vanaf nu zal er elke maandag een leuke blogpost komen met een kijkje achter de schermen op onze redactie. Hou dus voortaan de maandag goed in de gaten en volg ons ook op Instagram of op Marlou’s Snapchat (@marlou_ff).

X het Followfashion team

Vorige week de Snaps van de redactie #3 gemist? Deze kun je hier terug zien!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
minimalistische oorbellen
Monday Moodboard: Minimalistische oorbellen

Voorheen konden de sieraden niet opvallend genoeg. Herinner je je de statement kettingen nog? Deze hebben inmiddels plaats gemaakt voor de...

Sluiten