5 X Outfit inspiratie voor je sollicitatiegesprek

Stel, je hebt een sollicitatie voor je droombaan. Wat trek je aan? Wat is nou een geschikte sollicitatiegesprek outfit? Het is belangrijk om je voor zo’n gesprek zeker over jezelf te voelen, maar je moet je misschien ook aanpassen aan de regels die bij het bedrijf horen. Wij zochten vijf outfits voor je uit om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten.

Als je  gaat solliciteren bij een bedrijf waarvan je weet dat je altijd netjes gekleed moet, doe dit dan ook tijdens je sollicitatie. Maar netjes hoeft absoluut niet saai te zijn! Combineer een witte blouse met een pullover in een knalkleur met een donkere broek en pumps. Wanneer je voor een jurkje gaat moet je er wel goed over nadenken of blote benen geaccepteerd worden bij het bedrijf waar je solliciteert. Bij twijfel kun je beter een panty erbij dragen.

Ga je solliciteren bij een jong bedrijf met een informele werksfeer? Dan kan je ook kiezen voor een mooie top met streepjes, bijvoorbeeld gecombineerd met een hoge rok. Deze outfit is net even wat spannender door de streepjes print en als er veel kandidaten zijn kan dit helpen om wat extra op te vallen.

Ook heel stijlvol: een witte blouse op een khaki blouse en zwarte enkellaarsjes. Stijl deze look af met een mooi horloge, een goede tas en je bent klaar voor het gesprek!

Nog een paar laatste tips: Houd je make-up rustig voor een sollicitatiegesprek en draag je haar in een grote knot bovenop je hoofd voor een zakelijk, maar toch speels effect. Veel succes!

Sollicitatiegesprek outfit inspiratie

sollicitatiegesprek outfit sollicitatiegesprek outfit sollicitatiegesprek outfit sollicitatiegesprek outfit sollicitatiegesprek outfit sollicitatiegesprek outfit

Bij deze laatste outfit zou ik voor een sollicitatie eerder pumps dragen dan schoenen met open tenen. Verder maak je wel echt indruk met zo’n knalkleur trui! Staat niet alleen mooi bij brunettes maar is ook een goede kleur voor blondies met blauwe ogen.

Voor welke sollicitatiegesprek outfit ga jij? Alle outfits in deze blogpost zijn te koop via McGregor.nl of McGregor.be. Veel succes met je sollicitatie!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
winactie
WIN: Een paar Arkk Raven sneakers twv 119,95

Wij geven deze maand hele leuke cadeaus weg! Gewoon omdat het bijna voorjaar is is en we heel blij zijn met...

Sluiten