Smoothie of the Week: Rens Kroes Sourpower

Rens Kroes klinkt jullie vast allemaal wel bekend in de oren. Deze dame maakt de lekkerste én gezondste gerechten en sapjes en heeft inmiddels ook haar eigen boek ‘Power food’ uitgebracht. Hier staan heerlijke gezonde smoothies in waaronder deze Sourpower smoothie. In deze smoothie zit sinaasappel en limoen, vandaar de naam sour. Maar het zure wordt gecombineerd met kaneel en superfood maca-poeder en dat maakt deze smoothie super lekker! De proteïne poeder zorgt voor een extra boost voor je dag en dat zorgt ervoor dat deze smoothie erg geschikt is als ontbijt smoothie.

Wat heb je nodig?

– 1 banaan 
– sap van een limoen 
– sap van een sinaasappel
– 1 tl kaneel
– 1 tl maca-poeder 
– 1 eetlepel rauwe proteïne-poeder
– scheutje amandelmelk of water

Wat moet je doen?

Héél makkelijk! Je perst eerst het sap uit de limoen en de sinaasappel in de blender. Snijd vervolgens de banaan in stukjes en blend dit alvast even door elkaar. Voeg hier vervolgens de kaneel, maca-poeder, proteïne poeder en een scheutje amandelmelk of water toe. Blend dit goed door elkaar en proef even of je het zoet genoeg vindt en voeg eventueel nog wat amandelmelk toe.

sour-power
sour-power

Marlou heeft ook al eens een power smoothie gemaakt. Bekijk hier het recept.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Fashion Blogger of the Month: Yasmin Ooteman

De Blogger Battle zit er alweer op! Anne Solveig, Yasmin Ooteman en Rachèl Pagen streden afgelopen maand om de titel 'Fashion...

Sluiten