Special Report: Hoedjes die passen bij je gezichtsvorm

Met de eerste paar mooie lentedagen op een rij zijn we toe aan een nieuwe garderobe. Om je outfit helemaal af te maken en je tegelijkertijd te beschermen tegen te zon is een hoed een fijne optie. Wanneer je hoedjes past in de winkel zal het je vast niet ontgaan zijn dat niet elk hoedje je even goed staat. Bij elke gezichtsvorm past een andere match. Daarom deze tips voor een goede keus:

OVAAL        //        LANGWERPIG         //         ROND       //         HARTVORMIG

Heb je een ovale gezichtsvorm? Dan heb je geluk! Een ovale gezichtsvorm staat bijna elke hoed, groot of klein. De keuze is aan jou. De floppy hat kan jij bijvoorbeeld heel goed hebben.

Heb je een langwerpig gezicht?  Een hoed met een brede rand zal een langwerpig gezicht optisch wat minder lang laten lijken. Kies een hoed met een korte kroon, dat is het bolle gedeelte van de hoed.

Heb je een ronde gezichtsvorm? Een hoed met een hoge kroon past het best bij jou. Draag je hoed niet te recht, liever wat schuin. Asymmetrische hoeden passen daarom ook goed bij jou.

Heb je een hartvormig gezicht? Kies niet een al te grote maar een gemiddelde rand en een normale kroon zodat het hartvormig gezicht beter uit komt.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
trend flatforms
Trend Report: Flatforms

 Vergeet torenhoge stiletto’s waar je bijna je benen op breekt. De nieuwe it-schoen maakt je optisch groter, maar is ontzettend comfortabel....

Sluiten