Blogger Battle: Sport Shorts

Voor deze laatste Blogger Battle gaan de meiden op de sporty tour. Aan hen de uitdaging om sport shorts op een stijlvolle manier te combineren. De sporty chic trend is helemaal hot en sport shorts zijn allang niet meer alleen om te dragen tijdens het sporten. Jules en Malu gingen voor een vrouwelijke touch met high heels en Jill showt haar abbs met een vrolijke crop top. Laat je inspireren door deze blogger looks en stem op je favoriet!

sport shorts

Blog: Style By Jules

“Ik houd ervan om te spelen met contrasten in outfits. Dat heb ik nu ook gedaan, en dan met name qua materialen. De sporty shorts heb ik gecombineerd met een licht transparante blouse en een fluffy oversized cardigan. Ik draag er nu hakken bij, maar voor de afwisseling (en het gemak!) kan deze outfit ook heel goed met bijvoorbeeld een paar witte All Stars.”

sport shorts

 Blog: Jill Who

“Ik houd van de kleur van deze shorts, super zomers! Ik heb het dan ook erg zomers gecombineerd. De kleur vind ik erg mooi met roze maar ik wilde de witte details van het shortje ook terug laten komen, vandaar deze witte crop top met roze palmboompjes. Om het af te maken draag ik pastel roze all stars en een paar zomerse armbandjes.”

sport shorts

Blog: The Stylish Confessions

“Met deze sporty shorts ging ik voor een sporty chic look. Ik houd ervan om iets sportiefs te combineren met een vrouwelijk item. Hoge hakken konden dus niet ontbreken! Het roze van de hakken komt terug in de short en in het bloemenprint shirtje; ik houd erg van matchy-matchy!”

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
OUTFIT VIDEO MAXI ROK
Outfit of the day: Maxi Rok

De Maxi Rok trend is de musthave van het moment! Vorig jaar zagen we al veel Maxi Rokken en dan...

Sluiten