Outfit of the Day: Sporty Chic

We hebben weer een nieuwe Outfit of the Day voor jullie klaarstaan en dit keer combineren we een chique blazer met een sportieve outfit. Zo laten we zien dat je sportieve look tegelijkertijd ook chic kan zijn.

sporty chic

Persoonlijk ben ik echt gek op zwart en wit met elkaar combineren. Het heeft altijd iets stijlvols vind ik. Zelfs met Nikes aan voel ik me dan toch een beetje netjes door de lange zwarte blazer. De look is simpel maar toch opvallend en je kunt het eventueel nog opfleuren met leuke gekleurde accessoires maar zelf koos ik ervoor om de hele outfit zwart wit te houden en alleen een zwart met gouden horloge te dragen als accessoire. Wat ook leuk is is om een knalkleur nagellak hierbij te dragen.

Het shirtje wat ik draag is het perfecte item om overal mee te combineren. Ik heb mijn hele kast vol liggen met t-shirtjes met teksten/opdrukken erop. Je kunt ze eigenlijk onder bijna elke jasje dragen en zo hoef je niet lang na te denken wat je aanmoet.

ylze-05
Tot ongeveer twee jaar terug liep ik echt élke dag op hakken. Hoe ver ik ook moest lopen, ik trok altijd mijn hoogste en mooiste hakken aan. Ik vond het vrouwelijk en stond op een gegeven moment gewoon bekend als ‘het meisje dat altijd hakken draagt’. Maar twee jaar terug begon ook het hippe sneakers tijdperk en eerlijk gezegd was ik het wel zat dat ik elke dag weer de blaren op mijn voeten had. Ik kocht toen mijn eerste paar sneakers: witte lage all stars zodat ik rustig kon wennen aan het idee van platte sportieve schoenen. Het was even wennen maar na een tijdje was ik compleet om.. Ik ben gek op sneakers en het is zoveel comfortabeler dan hakken. Vorig jaar heb ik deze Nike Roshe Runs voor mijn verjaardag gekregen en dit zijn nog steeds mijn grote liefdes. Makkelijk te combineren en de meest-lekker-lopende schoenen ooit.

sporty look


Blazer – Follow Fashion | It-shirt – Follow Fashion | Jeans – The Sting | Sneakers – Nike

Ga jij toch liever voor de hoge hakken met een chique outfit? Kijk dan hier.

Loading Senanga Shoplet…

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
wat-vinden-mannen-leuk
5 X Wat vinden mannen leuk aan vrouwen?

We hebben er al vaker over geschreven, maar we blijven ons soms verbazen over mannen. Zo zijn er een aantal...

Sluiten