Spotted: Schoenentrends lente/zomer 2015

A girl can’t have enough shoes. Zo is het gewoon. En zo zal het altijd blijven. Als je vriendje weer eens zucht wanneer je binnen komt zetten in een nieuw paar schoenen, of er zelfs helemaal niets meer van zegt omdat hij nou niet weet wanneer een paar nieuw is of niet, dan weet je dat je wel aardig op weg bent om een echte shoe-addict te zijn. Niets mis mee, en let dan juist even op. Wij delen namelijk vijf soorten schoenen die je écht moet hebben!

De gladiator sandaal

schoenentrends 2015

Ja hoor, hij is weer he-le-maal terug van weggeweest. Wellicht heb jij ze ook al in de winkels gespot, aankomende lente en zomer kun jij je weer in de gladiator sandaal laten zien. Graag zelfs! En deze keer is het zelfs hoe hoger, hoe beter. Niet in hakhoogte, maar in schachthoogte. We zien ze voornamelijk in de lichte kleuren als zand en camel.

De plateau sneaker

schoenentrends 2015

De Spice Girls hebben een ware trend veroorzaakt, want hoe hot ze destijds waren, zo hot zijn ze nu weer! Sneakers met een hoog platform waardoor je net even die extra centimeters pakt. Ideaal deze trend, want je kunt zonder hakken toch comfortabel de lengte in!

Muiltjes

schoenentrends 2015

Ze zijn er in vele vormen en maten – met hak en zonder hak – , maar wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben is het ‘missen’ van de achterkant. Oftewel; een schoen/sandaal waar je zo in schuift! Een makkelijke schoen voor zowel een casual look als voor een wat chiquere look.

De blokhak schoen

schoenentrends 2015

Veel hoge en brede hakken zien we aankomende seizoenen. Veel zwart, maar ook zeker in verschillende kleuren en prints (wat denk je bijvoorbeeld van een doorgetrokken luipaard print?). Wij zijn blij, want het loopt toch een stuk gemakkelijker dan pumps met naaldhakken!

De futuristische schoen

schoenentrends 2015

Schoenen als echte eyecatchers: dat gaat met deze trend wel lukken! Hoe aparter, hoe beter lijkt wel de boodschap. We zien de futuristische schoen dat ook in vele kleuren, grafische prints en opmerkelijke materialen.

Wat vind jij van de schoenentrends van deze lente en zomer? Laat het weten in de reacties.

Benieuwd wat er deze lente/zomer nog meer trending topic wordt? Bekijk dan ook make-up trends: lente/zomer 2015.

  • Dit ziet er zooo leuk uit. Kan niet wachten tot ik ze in huis heb. Hoop dat er nog meer van zulke leuke schoentjes op deze blog komen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
MONTHLY FEBRUARI
Video: deze artikelen werden massaal gelezen

Het is tijd voor iets nieuws! In 'Follow Fashion's Monthly' vertel ik wat de highlights waren van afgelopen maand op...

Sluiten