5 X Dingen waar ik stiekem verslaafd aan ben

Ok, stiekem verslaafd klinkt misschien wat overdreven. Maar er zijn toch een aantal dingen die ik keer op keer niet kan laten.. En nu ben ik benieuwd of deze dingen voor jou herkenbaar zijn. Of heb je misschien andere stiekeme (mini) verslavingen? Ik ben benieuwd! Dit zijn die van mij:

Stiekem verslaafd #1 – Mailbox checken

Aaargh! Wat haat ik het dat ik constant mijn mailbox open om te kijken of ik nog mail heb. Waarom kan ik niet gewoon ‘s ochtends mijn mail checken, aan het einde van de middag en desnoods nog een keer ‘s avonds? Ik word wakker met mijn mailbox, ga naar de wc met mijn mailbox en ga ermee slapen. Je begrijpt mijn punt: het feit dat ik mijn mailboxen op mijn telefoon heb ingesteld werkt niet bepaald rustgevend. Maar toch.. geeft het me een bepaalde rust als ik mijn mail weer heb gecheckt. Dan weet ik dat ik weer bij ben, dat ik niks bijzonders heb gemist. Maar toch is het één van mijn grootste frustraties des levens. Ik heb ook nogal wat inboxen bij te houden.. Misschien moet ik daar eens vanaf. Voor Follow Fashion alleen heb ik al vier mailadressen: pers, adverteren, info en marlou. En dan heb ik natuurlijk nog Followfitgirls en Branfield. En mijn Hotmail. Dat is de enige uitzondering; deze mailbox verslons ik al jaren. Zakelijke mails zijn belangrijker en op mijn Hotmail krijg ik toch bijna nooit boeiende mail (vooral veel reclame).

Stiekem verslaafd #2 – De zon

YAY! Het is lente en ik geniet met volle teugen. Toch neemt mijn verlangen om in de zon te zitten soms wel heftige vormen aan.. Zodra hij schijnt moet en zal ik zoveel mogelijk straaltjes meepakken. Gaan we buiten eten? Dan toch wel in de zon? We verplaatsen de tafel wel, net zo lang tot de zon onder is. Gelukkig ben ik me er wel van bewust dat de zon super schadelijk is dus ik smeer me wel altijd goed in. Toch vraag ik me af of er meer mensen zijn die stiekem verslaafd zijn. Kun jij je ook moeilijk beheersen als het om de zon gaat?

https://www.instagram.com/p/BVSsyMdFyH9/?taken-by=marlouvolkerink

Stiekem verslaafd #3 – Netflix

Yep. Ook ik ben lichtelijk verslaafd aan Netflix. Nou moet ik zeggen dat dit op zich nog mee valt hoor. Ik ben iemand die soms liever een muziekje aan zet dan dat de tv direct aan moet. Maar als mijn vriend en ik eenmaal in een spannende serie zitten dan kijk er stiekem toch steeds wel ERG naar uit om weer een aflevering te kijken.

Stiekem verslaafd #4 – Koekjes

I’m a koekiemonster! Ik heb zo mijn periodes.. dat moet ik er wel bij zeggen. Maar momenteel zit ik in mijn biscuitjes periode. Als ik weet dat er een rol in de kast ligt vind ik het moeilijk om eraf te blijven. En als ik dan eentje heb genomen is ‘t hek van de dam. Je denkt toch niet dat ik het bij 1 koekje kan laten? Mensen mogen mij dan zien als ‘fitgirl’ omdat ik Followfitgirls.com heb opgericht, misschien ben ik toch minder fitgirl dan je denkt.. ;-)

Stiekem verslaafd #5 – Knuffelen

Een dag niet geknuffeld is een dag niet geleefd. Natuurlijk met Jurre,  maar ook met onze lieve hondjes. Mocht je het gemist hebben: Mila heeft er een vriendinnetje bij, Bounty! We spelen en knuffelen wat af op een dag. I love it! Hieronder de video waarin ik jullie voorstel aan Bounty.

Ok, dat waren mijn stiekeme verslavingen die ik met jullie wilde delen. En nu ben ik natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar die van jou! Durf je ze te delen? Laat een reactie achter in de comments en volg mij ook op Instagram en Youtube: Marlou Volkerink. 

PS. Mijn schoenen verslaving is inmiddels niet stiekem meer;-) Bekijk hier mijn favoriete festival laarsjes.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
HEMA actie
Mijn favorieten van HEMA met 15% korting!

HEMA fans opgelet: ben jij net als ik een echte HEMA fan? Dan mag je deze HEMA actie niet missen:...

Sluiten