Stijl inspiratie: Scandinavië

Als je ooit een keer in Scandinavië bent geweest, moet je het wel hebben gezien. Waar je ook kijkt, je ziet bijna alleen maar goed geklede Scandinaviërs. Als je er nooit bent geweest wil ik je adviseren om er eens een kijkje te nemen, want naast de Scandinavische mode zijn ook de omgeving, het interieur, het eten, en de mannen om van te genieten!

De Scandi-stijl

De Scandinavische stijl is steeds meer terug te zien in Nederland en daarom inmiddels onmisbaar geworden in je kledingkast. Het is elegant, chique, en over het algemeen simpel. Ik heb zelf soms moeite met het combineren van de meest simpele kledingstukken, maar daarentegen is er veel inspiratie te halen uit de minimalistische, Scandinavische modescene.

Ook wat inspiratie nodig? Ik heb wat leuke items voor je verzameld uit de fashion finder.

Fashionfinder

1. Supertrash Trenchcoat |  2. Filippa K Blouse | 3. Adidas Stan Smith

Of je nou zelf meer houdt van simpel of juist van heel erg uitgesproken, het kan allemaal. Je kan het in principe net zo bont maken als je zelf wil. Toch moest ik me echt even verdiepen in de Scandi stijl. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar merken, met een Scandinavische touch, die zich in Nederland hebben gevestigd, en dan bedoel ik niet de Ikea.

Acne Studio’s in Nederland

Acne Studio’s is altijd wel een favoriet van mij geweest, maar niet van mijn portemonnee. Mocht je niet vies zijn van het diep in de buidel tasten, dan kan je nu terecht bij Acne Studios in Amsterdam. Echt? Ja echt! Mijn geluk kon ook niet op. Acne Studios is van oorsprong een Zweeds merk, die zich inmiddels heeft weten te verspreiden over veel plaatsen in de wereld. De Scandinavische stijl, de elegantie en de strakke lijnen spatten er vanaf. Om wat inspiratie op te doen kan je op de website kijken of je gaat even langs de nieuwe winkel in Amsterdam. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Misschien nog een leuk weetje: ik ga eind augustus naar Kopenhagen met mijn vriend. Ik zal hier dan ook een leuk artikel over schrijven, dus hou het in de gaten! :)

Heb jij nog inspiratie nodig voor leuke trips voor op je bucketlist? Hier lees je al onze ideeën!

Bron header: The Haute Ticket

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
haartrends lang haar
5 Haartrends voor meiden met lang haar

Meiden met lang haar hebben er vaak een haat-liefde verhouding mee. Niet zo heel gek ook want als ze een...

Sluiten