Zo zorg ik ervoor dat ik het hele jaar straal!

Al sinds de middelbare school zie ik hem elke ochtend en elke avond. We zijn dan minimaal twee minuten erg intiem en hij laat me stralen. Dankzij hem voel ik me super en kruip ik ‘s avonds met een fris gevoel naast mijn grootste liefde in bed. Dankzij hem durf ik mijn grootste liefde in de ochtend te zoenen als hij naar zijn werk gaat.

Ik heb het over mijn vriend de elektrische tandenborstel van Oral-B. Tandenpoetsen hoort bij mijn dagelijkse beauty routine en de tijd dat ik een hand tandenborstel gebruikte ligt al heel ver achter me. Zelfs op vakantie gaat deze elektrische meneer mee. Een elektrische tandenborstel verwijdert meer tandplak, reinigt beter tussen de tanden en helpt het tandvlees beter te verzorgen.

Zelf merk ik ook dat ik met een elektrische tandenborstel langer poets dan wanneer ik dit met de hand zou doen. Dit komt doordat er een handige timer op zit die aangeeft hoe lang je al aan het poetsen bent. Ik durf te wedden dat als deze timer er niet op zat, ik te vroeg zou stoppen. Ook handig; de tandenborstel bevat een poetsdruksensor die aangeeft wanneer je te hard drukt.

badkamer oral-b

Mijn grootste vriend in de badkamer

Wie gun jij om 365 dagen per jaar te stralen?

Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Wat dacht je van de Limited Edition tandenborstel van Oral-B? Deze Oral-B PRO 750 is verkrijgbaar in roze en zwart en geeft jou de kans om je dierbaren het hele jaar te laten stralen #365dagenstralen. Is weer eens wat anders dan die standaard cadeautjes die elk jaar weer onder de boom vandaan komen. En laten we eerlijk zijn.. Dit is nog eens een cadeau waar je ook echt wat aan hebt!

Is je vriend ook gek op de nieuwste technologische snufjes? Dan is de Oral-B GENIUS 8200 White iets voor hem! Deze tandenborstel beschikt naast bluetooth over baanbrekende poetsdetectie technologie, waarbij de geavanceerde bewegingssensor technologie in de borstel – via de camera van je smartphone – wordt gecombineerd met videoherkenning. Zo mis je dus nooit meer een plekje in de mond!

Bezoek de website en Facebookpagina voor meer informatie over de beschikbare elektrische tandenborstels van Oral-B. 

kerstcadeau oral-b

Dit is een gesponsorde blogpost. Ik kies mijn partners zelf uit en sta 100 % achter dit product.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
te weinig drinkt
3 Tekenen dat je te weinig drinkt

Er zijn waarschijnlijk maar weinig dagen waarop je helemaal vergeet te eten. Eten vinden we leuk en lekker en dus...

Sluiten