Street Style Report: Onflatteuze Sandalen

Tot voor kort wilde bijna niemand gezien worden met een paar onflatteuze sandalen zoals die van Birkenstock of Adidas. Maar hoe gek dingen soms kunnen lopen, zijn deze sandalen uit het niets op en top trendy geworden. Ze zijn eigenlijk nog nooit zó modieus geweest als nu.

Het begon allemaal met die ene show Céline vorig jaar tijdens Paris Fashion Week. Die ene show waarin de spring 2013 collectie werd getoond en een grote indruk op ons achter liet. Kunnen Birkenstocks of andere onflatteuze sandalen (of hoe je ze ook maar wilt noemen) dan echt mooi zijn? Sandalen die van oudsher bedoeld waren voor de gezondheid… Sandalen waarbij men dacht aan oma’s en opa’s, die ze dan droegen met gebreide sokken? Ja! Met sokken!

De sandalen waarvan niemand de behoefte had om ze op straat te dragen zijn nu een ware trend! Hoe ongeloofwaardig het voor sommigen ook mag zijn, het is toch echt zo.

Desondanks moet er altijd iemand de eerste zijn en de gok durft te wagen en dat waren niemand minder dan fashion bloggers Camille Over the Rainbow en onze Nederlandse Sabrina van afterDRK. En al snel volgden andere bloggers als The Fashion Guitar, Just Like Sushi en Look de Pernille.

Nu is de vraag: Wat vinden jullie van deze nieuwe trend? Worden de verscholen, opgeborgen Birkenstocks van de zolder gehaald of blijven jullie het een lelijke sandaal vinden? Laat het ons weten in een reactie! Voor degene die er een paar wilt aanschaffen, hebben wij een aantal van deze trendy sandalen uitgekozen.

1. Adilette Adidas Sandalen €24,95 // 2. Betula Luca Sandalen €39,95 //
3. Birkenstock Arizona Black Two Strap Sandals €79,46 (ook in het wit verkrijgbaar)

Benieuwd naar meer interessante en leuke street style trends? Neem dan hier een kijkje!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
geknoopte blouses
Trend Report: Geknoopte blouses

Waarschijnlijk heb je ze wel al in de winkels, op de catwalk of op de straat gespot: de geknoopte blouses. Deze...

Sluiten