Street Style Report: Varsity Jacket

Ben jij fan van de sportieve look? Dan is het Varsity Jacket echt iets voor jou. Het jasje is momenteel helemaal hip en geeft je outfit meteen een upgrade. Het Varsity Jacket is echt niet alleen voor Amerikaanse high school meiden, want het kan ook heel volwassen gedragen worden. Bovendien is het ideaal om nu aan te trekken, wanneer het ‘s avonds alweer snel afkoelt. Ter inspiratie: zes verschillende looks die je laten zien hoe je het jasje het beste kunt combineren.

Het is overduidelijk dat je met het Varsity Jacket heel veel kanten op kan. Wil je het street, sporty of chic, het kan allemaal. De meest voor de hand liggende combinatie is die met jeans. Boyfriend jeans of shorts geven je een casual uitstraling. Helemaal leuk is het als je eronder dan mooie hakken draagt, voor een vrouwelijke touch. Maar natuurlijk kun je de sportieve look ook in je gehele outfit doorvoeren door er stoere sneakers bij te dragen. Het meest verrassend is het wanneer je je Varsity Jacket combineert met een totaal andere stijl: een mooie pantalon of jurkje eronder zorgt meteen voor een fashion forward uitstraling.

1. Only Milla jacket €39,95 // 2. G-star varsity jacket €179,95 // 3. Minimum Svala jacket €144,95

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Win: 2 x 2 kaarten voor het Fashion Event 2013

Binnenkort is het zover! Het Fashion Event 2013 gaat van start. Op dit event vind je verschillende kledingmerken zoals Replay...

Sluiten