Mijn stylingtips voor december

Heerlijk maandje is gekomen! Zodra ik beneden kom, zet ik de kerstboom aan en wordt er een toepasselijke afspeellijst op gezet. Kaarsjes aan, kop thee (en een chocolaatje uit de adventskalender) erbij en ik neem even de tijd om te genieten van het fijne sfeertje in huis en de dagen die komen gaan. Kijken jullie ook zo uit naar de feestdagen? Ik kan niet wachten!

Eerste kerstdag zijn vriendlief en ik lekker samen. Een grote kerstwandeling met onze pup in het bos en lekker uitgebreid ontbijten, lunchen én dineren. Tweede kerstdag vieren we met mijn ouders, zussen en de mannen. Ook voor deze dag staat een grote kerstbrunch op de planning en ‘s avonds schuiven we aan in een restaurant voor een diner. Ik gok dat er beide dagen ook nog wat gezelschapspellen en flessen wijn worden aangebroken.

Mijn stylingtips voor de feestdagen

Nu over tot de grote hamvraag van december: Wat gaan we dragen met Kerst en NYE? Ik ben inmiddels voorzien van het perfecte feestjurkje (bekijk hier onze favo party looks), maar deze zoektocht had best wat voeten in de aarde. Heb jij nog geen idee wat je gaat dragen? Ik geef tips!

1. Bepaal voor jezelf wat je wilt. Ik was er al over uit dat ik dit jaar een jurkje wilde met een blote rug, subtiele glitters en met een ronde hals. Als je eenmaal weet wat je zoekt, is het een stuk makkelijker om te slagen dan wanneer je als kip zonder kop rondkijkt. Heb je nog geen idee? Kijk dan eerst eens rond op Instagram en Pinterest wat je mooi vindt.

fluwelen jurk

2. Speur online! In de winkels is het in deze tijd niet alleen enorm druk, het wordt ook gauw onoverzichtelijk. Natuurlijk is het gezellig om de stad in te gaan, maar ik doe dit vooral voor kleine boodschapjes en een warme choco. Online slaag je veel makkelijker en als je kiest voor een webshop waar het retourneren gratis is, kun je gerust meerdere maten bestellen wanneer je twijfelt.

3. Doe geen (te) grote stap buiten je comfortzone. Natuurlijk pakken we in deze tijd een beetje extra uit en dat vind ik ook juist het leuke aan een feestoutfit, maar de kans is groot dat jij je niet prettig voelt in een mini rokje als je dit normaal nooit draagt. Blijf bij jezelf en kies voor wat extra glitter, kleur of accessoires om het geheel een feesttouch te geven.

Lees ook hoe je met één item drie totaal verschillende looks kunt creëren!

  • Ziet er heel erg leuk uit!

    Maar het lijkt me veelste koud, een warme legging eronder zou denk ik wel nuttig zijn. Hoewel het varieert per dag, de ene ijskoud en andere lekker zacht en best warm.

    Maar een hele leuke stijl! Dat wel

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
5 Kleine kerstcadeautjes voor onder de boom

Holly jolly christmas lieve mensen! Ik ben net terug uit Budapest en voordat ik vertrok waren er al kerstkriebels, maar...

Sluiten