Get the look: Suki Waterhouse

Ik heb een heuze girlcrush ontwikkeld voor Suki Waterhouse en ze ook één van mijn stijl godinnen op dit moment. Het rommelige haar, de zacht roze lipstick en haar edgy jaren ‘60 stijl doet veel met me. Ik ben serieus jaloers op haar haar. Wanneer mijn haar lang genoeg is, laat ik een pony à la Suki Waterhouse knippen. Kon nog lang duren, maar het plan is er. Ik ben ook de zoektocht naar de perfecte zacht roze lipstick begonnen. Dit gaat moeilijk genoeg worden aangezien licht roze mij gewoon niet staat, maar het gaat nog wel even duren voordat ik dat verwerkt heb. Gelukkig heb ik al wel mijn winged eyeliner skills onder de knie en heb ik ook een versie van een outfit van haar kunnen maken.

Suki Waterhouse heeft vorig jaar in februari de gehele maand iedere dag foto’s van haar outfit geplaatst in samenwerking met Elle. Toen ik daar door heen zat te scrollen, kwam ik deze outfit tegen. Ze combineert een prachtige faux fur jacket met een zwarte (nep) leren broek en een simpele grijze top. Haar schoenen zijn niet te zien, maar ik gok dat ze chunky zwarte laarzen draagt aangezien ze die wel vaker draagt.

suki-waterhouse

 

1. Striped Fur Jacket – Follow Fashion € 64,95 | 2. Leatherlook Pants Black – Follow Fashion € 34,95
3. Tricot top – H&M € 7,99 | 4. Vagabond Kayla – De Bijenkorf 119,95

 

Bekijk ook de Get the look van Kenza Zouiten.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Blogger Battle: Jogging pants

De Blogger Battle is in volle gang en Anne Solveig, Yasmin en Rachèl strijden om de titel Fashion Blogger of the Month....

Sluiten