5 X De lekkerste taart zonder oven recepten

Op de middelbare school hadden wij de vreselijke traditie om in ieder onverwachts tussenuur een ‘taart’ te maken. Die taart bestond uit een cakebodem, slagroom en M&M’s. Niet bijster moeilijk dus, maar wel bijzonder lekker én snel klaar zonder dat daar een oven aan te pas kwam. Inmiddels zou ik tonnetje rond worden als deze traditie zich wekelijks voort zou zetten dus wat dat betreft is het wel goed dat er een eind is gekomen aan dit feestje. Neemt niet weg dat ik soms nog enorm terug verlang naar zo’n heerlijk stuk taart waarvoor ik niet uren de keuken in heb hoeven duiken. Bovengenoemde variant is wel heel erg simpel en dus ging ik op zoek naar de lekkerste taart zonder oven recepten.

1. Pindakaas taart

taart zonder oven

Niet meteen afhaken als je dit vies vindt klinken, want na het zien van de afbeelding moet je toch bekennen dat dit goddelijk moet smaken. En het is dus super easy om te maken. Hier het recept.

2. Oreo taart

oreo taart zonder oven

En natuurlijk mocht een Oreo taart niet ontbreken in dit rijtje. Chocolade en de inmiddels welbekende oreo koekjes. Need I say more? Waarschijnlijk niet dus bij deze de instructies.

3. Aardbeientaart

aardbeien taart zonder oven

Tijd voor wat fruitigs! Deze aardbeientaart met yoghurt en mascarpone ziet er niet alleen heerlijk uit, zo smaakt ‘ie ook. Is ook bestemd voor de keukenn00bs onder ons want er kan weinig fout gaan. Gewoon even doen wat hier staat.

4. Carameltaart met Twix

taart zonder oven

Taart maken van ijs? Ik had er zelf nog niet eerder aan gedacht, maar na het zien van dit recept met Twix sta ik te popelen om het uit te proberen.

5. Lemon baby!

taart-zonder-oven

Met heel weinig ingrediënten een heel fijn resultaat op tafel zetten? Dan is deze lemontaart met heerlijk knapperige bodem iets voor jou.

En, met welke taart ga jij binnenkort aan de slag?

Reageren

Your email address will not be published.