Dit zijn dé tassen trends deze zomer

Als er iets is waar vrouwen nooit genoeg van kunnen krijgen, dan zijn het wel tassen. Ditzelfde geldt trouwens ook voor schoenen, maar dat even terzijde. Een tas is namelijk hét mode item dat je elke dag vergezeld, of niet soms? Wij kunnen in ieder geval niet zonder. Ben je benieuwd naar de tassen trends van dit moment? Wij zochten het voor je uit!
tassen trends

Tassen trends zomer 2019

Net als kleding en schoenen, zijn ook tassen trendgevoelig en dus regelmatig aan ‘vervanging’ toe. Een mooi excuus om om de paar maanden een mooie nieuwe tas te shoppen, vind je ook niet? Ik vind het in ieder geval de perfecte reden om een nieuw exemplaar te kopen. Met alle plezier heb ik me voor jullie verdiept in dé tassen trends van deze zomer. Enjoy!

 1. De dierenprinttassen trends dierenprint
  tassen trends print

  Tijger-, luipaard- en zebraprints; er is keuze genoeg want (bijna) alle dierenprints zijn een trend.

 2. Pastelkleur

  tassen trends pastel
  Of je nu voor een mooie crossbody- of een klassieke handtas gaat, zolang je voor een exemplaar in een pastelkleur gaat kom je helemaal on trend voor de dag.

 3. Een opvallende vormtassen trends opvallendtassen trends silhouet

  Hoe meer opvallend het silhouet van je tas is, hoe meer trendy jij voor de dag komt. Zelf vind ik deze trend superleuk; verrassend en lekker out of the box. Ik hou d’r van!

 4. Transparant

  tassen trends transparant
  Houd jij van minimalistisch? Dan is deze trend echt iets voor jou! Let er wel op wat je in je tas stopt, want iets verstoppen in een transparante tas… Tja, dat wordt lastig.

 5. Natuurlijke materialentassen trends natuurlijke materialen

  Tassen gemaakt van natuurlijke materialen is al langer een trend, maar deze zomer maakt ook raffia zijn comeback.

Nou wat vind je, zit er een leuke tassen trend voor je bij? Er is keuze genoeg, dus ik kan niet me bijna niet voorstellen dat er niet een trend voor je tussen zit. Zelf ben ik helemaal weg trend nummer 3 en 4, en trend nummer 5 vind ik eigenlijk ook onweerstaanbaar leuk… En jij, welke trend vind jij het leukst?

Reageren

Your email address will not be published.