Tassentrends najaar 2011

Wat je ook doet, aan een tas ontkom je niet. Je hebt er altijd wel een wel mee om wat in mee te nemen, of omdat hij gewoon heel mooi is! Maar wat zijn nou de tassentrends voor deze herfst?

Als eerst een trend die je ook veel in kleding tegenkomt: Colour Blocking. Zo zijn er tassen in één felle kleur, maar ook tassen in twee of meer kleuren. Perfect om te combineren met een wat sombere outfit! Wat van vorig jaar is meegekomen, is bont. Bont wordt vaak gecombineerd met leer of schapenwol. Wat ook al weer een tijdje helemaal in is, is de clutch. En nu helemaal in combinatie met de colour blocking trend! Heel handig als avondtasje, maar mag ook als een tasje voor overdag. Hoe kleiner, hoe beter!

Maar wat ook in is, is de enveloptas. Deze is wat groter dan de clutch, en is vaak heel simpel om overal mee te combineren. De knipbeurs – oftwel het knipportemonneetje – is ook weer terug van weggeweest. Natuurlijk niet echt een tas maar wel handig voor in je tas. En als laatst: De klassieke stijl. De tas die je bij elke outfit kunt dragen. Simpel en basic, maar welk heel stijlvol!

Nog wat overige trends: Slangenprint (de vervanger van luipaardprint), en tassen met ketting hengsels (onder andere bekent van dé Chanel tas, en de vele look-a-likes).

Wat is jouw favoriete tassentrend?

Tassen uit de afbeelding zijn verkrijgbaar in de volgende webshops:
Nelly.com €17.95 – Forever21 €31,75 – H&M €59,95
Nelly.com €18,50 – Nelly.com €24,95 – Forever21 €48,95

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Zusje Kardashians maakt catwalk debuut in collectie voor Kohl’s

Kylie Jenner, halfzusje van zowel The Kardashians als Brody Jenner, liep tijdens de Mercedes Benz Fashion Week in New York voor...

Sluiten