Trend: witte sneakers & taupe schoenen

Let’s talk about shoes! Wat voor schoenentype ben jij? Draag je graag hakken of ga je juist voor comfy sneakers? Ik draag toch het liefst platte schoenen maar soms wil ik in de zomer nog wel eens uitpakken met een mooi jurkje en een strappy sandal met hakken. Ben jij ook meer van de platte schoenen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Deze lente en zomer zien we (weer) veel witte sneakers en daarnaast is ook de (platte) taupe schoen een echte hit.

Trend: witte sneakers

Deze trend is echt een blijvertje en ik mocht van Ziengs een aantal van mijn favoriete paren uitzoeken om te fotograferen voor deze blogpost. Kijk je mee?

witte sneakers

Ook erg populair: de witte sneaker met klittenband!

witte sneakers

1. Linea Zeta sneaker € 89,99 | 2. Aqa sneaker € 139,99 | 3. Converse sneaker € 69,99
4. Aqa sneaker € 139,99 | 5. Puma sneaker € 79,99 | S. Oliver sneaker € 49,99

Trend: taupe schoenen

Wil je toch graag wat meer kleur aan je voeten? Dan zit je met taupe schoenen helemaal goed. Ik koos voor een suède sneaker van Aqa. 

taupe sneakers

taupe sneakers

taupe schoenen

Ook deze Linea Zeta veterschoen vind ik super tof!

schoenen opbergen

Tip: berg je schoenen op in een steigerhouten bankje met opbergruimte. Meer tips om je schoenen op te bergen in huis lees je in deze blogpost. 

Ga jij dit voorjaar voor taupe schoenen of voor de witte sneaker? Ik ben benieuwd!

  • Ik vind taupe een erg mooie kleur! Ik twijfel tussen taupe of roze schoenen voor deze lente. Maar ook zwarte (of lichtbruine?) clarks staan op m’n lijstje. Het ligt er een beetje aan welke ik het eerst tegenkom. Zondag ga ik winkelen, dus ik hoop dat ik dan leuke schoenen zie :)

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
hema favorieten
15 X Mijn HEMA favorieten + 15% korting!

Ik ben gek op de HEMA! Niet alleen omdat ze leuke (en betaalbare) woonaccessoires hebben.. Ook de stationary afdeling is...

Sluiten