5 Non-verbale tekenen dat hij je leuk vindt

Vriendin S. en ik hebben al zolang ik me kan herinneren een gouden regel als het gaat om mannen: ‘Words are so easy to say. You’ve got to show me love.’ Nee niet een van onze eigen citaten (helaas), want het komt natuurlijk uit het welbekende Show Me Love van Robin S. maar daarom niet iets waar wij minder achter staan.

Zeggen dat je gek op iemand bent is één ding, maar het ook daadwerkelijk laten blijken is een tweede. En daar gaat het nog wel eens mis was onze ervaring. Want lieve dingen zeggen kunnen we (bijna) allemaal wel, maar het zijn vaak die non-verbale gebaren en handelingen die het echt speciaal maken. En daar hebben we maar meteen een lijstje van gemaakt: 5 Non-verbale tekenen dat hij je leuk vindt.

1. Kleine verrassingen

Oké ligt voor de hand kun je misschien zeggen maar als een man om je geeft én attent is, verrast hij je zo nu en dan. En dat hoeft helemaal niet meteen een bos bloemen te zijn, want een lief briefje op een onverwachte plek vinden is minstens zo bijzonder.

2. Naar voren leunen

Leunt hij naar voren wanneer jullie aan het praten zijn? Dat betekent dat hij echt in je geïnteresseerd is. Hij wil dichter bij je zijn en probeert de afstand tussen jullie te verkleinen.

tekenen dat hij je leuk vindt

3. Oogcontact

Ogen liegen bijna nooit! Houd zijn ogen dus in de gaten wanneer jullie contact hebben. Probeert hij jou blik langer dan nodig is vast te houden en kijkt hij je vaak nét even te lang aan? Zeker tekenen dat hij je wel ziet zitten!

4. Hij wil er goed uitzien

Grote kans dat hij er altijd goed uit wil zien maar wanneer hij bij jou is, doet hij hier nog net even een schepje bovenop. Hij trekt die ene blouse aan, haalt zijn hand door z’n haar, ruikt érg lekker en heeft zich netjes geschoren.

5. Aanrakingen

Wanneer hij je écht ziet zitten, kan hij maar moeilijk meer van je afblijven. Hij pakt je hand in het openbaar, geeft je een kus op je voorhoofd en geeft je een vriendschappelijk duwtje wanneer hij je plaagt; yes, he is into you!

Saai zonder broers en zussen? Helemaal niet! Enig kind zijn heeft veel voordelen. Lees hier.

Foto: Tumblr

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
dylon winactie
DIY Video: Mijn schoenen pimpen met textielverf + WIN!

Ik heb in totaal drie paar All Stars en ben groot fan van deze luchtige sneakers! Maar door de festivals...

Sluiten