Trend gespot: tijdelijke tattoo

Er is weer een nieuwe trend opgedoken onder de celebrities en bloggers. Afgelopen zomer zagen we deze trend ook al héél af en toe voorbij komen bij alleen de celebrities maar nu ook bekende bloggers er aandacht aan zijn gaan schenken slaat de trend pas echt door. We hebben het over de tijdelijke tattoos, ook wel Flash Tattoo genoemd. Dit zijn dus tijdelijke tatoeages die zijn gebaseerd op sieraden. Dit is de ultieme manier om je huid te laten stralen en je party look compleet te maken. Deze tattoos komen in allerlei leuke vormpjes zoals armbanden, kettingen en zelf body chains en zijn verkrijgbaar in het goud, zilver en zwart. Je kunt ze plaatsen waar je maar wilt! De Flash tattoos zijn makkelijk aan te brengen en blijven 4 tot 6 dagen zitten. Je moet er natuurlijk wel voorzichtig mee zijn, dus gebruik geen zeep, olie of zonnebrand in de buurt van je tattoo. Wij zijn fan en ik heb mijn setje inmiddels ook al besteld! Super leuk voor feestje. Hierbij geven we jullie een dosis inspiratie van de tijdelijke tattoo.

tijdelijke-tattoo
tijdelijke-tattoo
tijdelijke-tattootijdelijke-tattoo tijdelijke-tattoo  tijdelijke-tattoo tijdelijke-tattoo

Zie je hoe mooi shiny deze tijdelijke tattoos zijn?! De tattoos komen in hele setjes en zijn echt een aanrader als je een feestje hebt of een avondje gaat stappen. Ze komen in een heel pakket zodat jij maar raak kan plakken. Je kunt ze onder andere hier bestellen.

Lees ook onze inspiratiepost over de mooiste kleine tattoos.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lat-relatie
6 X Tips hoe je je LAT-relatie goed houdt

Veel mensen zijn van mening dat lange afstandsrelaties (ook wel LAT-relatie genoemd) nooit werken. Je familie moedigt jullie niet aan en...

Sluiten