Timelapp: Herinneringen tot leven brengen

Worden jullie ook zo gelukkig als je terugdenkt aan alle fijne dingen die je meemaakt? Even een momentje voor jezelf pakken waarbij je stilstaat bij alle mooie momenten. Dat kan heel simpel door eraan te denken en zo herinneringen op te halen, maar wanneer je foto’s erbij pakt komt het allemaal net weer even wat meer tot leven. En dat is precies de reden waarom foto’s zo fijn zijn: ze brengen je weer even terug naar die ene geslaagde dag, die mooie vakantie of die avond waarop je je geluk niet op kon.

Met de komst van de smartphone zijn geprinte foto’s voor velen helemaal niet vanzelfsprekend meer. Je telefoon heeft een album met jouw dierbare momenten, maar hoe vaak kijk je deze eigenlijk nog terug? En is het niet veel leuker om je herinneringen tastbaar te maken en een mooie plek te geven in huis zodat je ze regelmatig tegen het lijf loopt?

De ietwat luie mens

Eerlijk is eerlijk; mijn antwoord op bovenstaande vragen is volmondig JA. Maar het kwam er niet van. Ik nam er simpelweg de tijd niet voor en zoals het in deze tijd gaat zijn we voornamelijk druk, druk, druk met van alles en nog wat. En ook ik maak mij daar schuldig aan waardoor dit soort dingen er vaak bij inschieten.

Hoe handig zou het dus zijn als je een abonnement kunt nemen en er iedere maand de leukste foto’s op je mat vallen zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen? Klonk Marlou en mij in ieder geval als muziek in de oren en dus gingen wij het voor jullie uitproberen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Timelapp is een app die je in de Appstore kunt vinden. Nadat je deze hebt gedownload, maak je een account aan en that’s (almost) it! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is aan het eind van de maand je tien favoriete foto’s selecteren uit je filmrol. Dit is slechts een paar minuten werk en zo zorg je er dus voor dat je begin van de maand je favoriete foto’s thuis bezorgd krijgt.

Vorige week ontving ik voor het eerst de Timelapp envelop in de bus en een beter begin van je weekend kun je eigenlijk niet hebben. Heel veel mooie momenten van de laatste tijd in een envelopje en afgedrukt; altijd klaar om te worden herbeleefd. Nu nog een mooi plekje zoeken waar de foto’s komen te hangen/liggen/staan zodat je iedere keer weer opnieuw het feel good gevoel krijgt. En laten Marlou en ik daar nou genoeg ideeën voor hebben én daar vandaag een aantal van met jullie delen:

timelapp

timelapp  timelapp timelapp timelapp timelapp

Wij zijn helemaal enthousiast over Timelapp! Jij ook? Voor slechts 6 euro per maand ontvang je jouw 10 favoriete foto’s afgedrukt op de mat! Download de app Timelapp op je telefoon en bestel direct jouw mooiste herinneringen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
chocolade desserts
5 X De lekkerste chocolade desserts

Voor een dessert heb ik áltijd nog een plekje over. Ongeacht hoe groot de gangen daarvoor ook waren en hoe...

Sluiten