Tips om van je suikerverslaving af te komen

Hallo brownie, cheesecake, carrot cake, muffin, reep chocolade, ijsjes en meer. Loopt het water jou ook al in de mond bij het horen van bovenstaand lekkers? Je bent lang niet de enige en suiker heeft nu eenmaal de vervelende verslavende werking van meer, meer, meer.

En zoals dat gaat met verslavingen kan het een probleem worden als je hier (te) vaak aan toegeeft. Je lichaam krijgt steeds meer behoefte aan zoetigheid en laat jou regelmatig weten dat het gevoed moet worden met meer suiker.

suikerverslaving-afkomen-1

Suiker de duivel; aanpakken!

Tenminste; zo lijkt het. Natuurlijk heeft je lichaam deze suikers niet écht nodig en is het veel beter als jij weerstand biedt aan je verslaving, maar voor velen is dit lastig. Hoe negeer je dit gevoel, ga je om met deze trek in lekkers en hoe kun je van je suikerverslaving af komen?

Ons zusje Followfitgirls.com houdt zich regelmatig bezig met dit soort vragen en onlangs verscheen er hier een artikel met tips om van je suikerverslaving af te komen. Benieuwd hoe je dit aanpakt? Je leest het hier: Zo kom je van je suikerverslaving af.

Heb jij binnenkort een barbecue op de planning staan en heb je nog tips nodig? Lees hier!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
gezonde alternatieven
5 Gezonde alternatieven voor je favo snacks

Ik ben degene die altijd zegt (en zal blijven zeggen!) dat gezond leven heel leuk en lekker kan zijn. En...

Sluiten