Dit kun je beter laten staan als je wilt afvallen

Nu de zomer voorbij is hebben we steeds minder zin om te gaan sporten. Het is ‘s avonds vroeg donker en het is veel te aantrekkelijk om thuis onder een lekker dekentje op de bank te kruipen. Maar je weet wat ze zeggen: summer bodies are made in the winter. Misschien zijn een van de thuis workouts van Marlou een goede optie voor jou? Hoef je de deur niet uit en ben je in korte tijd klaar!

Naast beweging is voeding heel belangrijk. Tijd voor wat tips over welk eten je beter kunt laten staan als je wilt afvallen of je kunt een snel afvallen dieetschema gebruiken of snel wat af te vallen

1. Pizza

Helaas moet ik erbij zeggen, want ik ben DOL op een goed stuk pizza. En nu kan een stuk pizza ook nog wel door de beugel hoor, je moet er alleen opletten dat je niet dat hele geval opeet want dan heb je zo in een keer 1000 calorieën naar binnen gewerkt. En dat geldt voor de ‘gezonde’ diepvriesvariant, want die bij Domino’s zijn helaas nog schrikbarender.

afvallen tips

2. Frisdranken

Ik vind het altijd reuze zonde als ik mensen het ene na het andere glas frisdrank zie wegdrinken, want die calorieën die daarin zitten zijn echt niet mis. Zelfgemaakte ijsthee (gewoon thee laten afkoelen, eventueel wat citroen en/of munt toevoegen en in de koelkast zetten) en fruitwater zijn toch net zo lekker?

3. Kaas

Dit vind ik wederom super jammer, want ik ben dol op kaas maar helaas. Volle kaas is een dikmaker en door steevast je boterham te beleggen met een aantal plakken kaas voeg je al gauw heel wat calorieën aan je lunch of ontbijt toe. Zonde! Kies liever slankie, kipfilet of runderrookvlees en doe er wat rucola, tomaatjes of komkommer op.

afvallen tips

4. Jus d’orange

De mensen die denken nog steeds reuze gezond bezig te zijn wanneer zij een glas sinaasappelsap drinken, moeten nu echt even wakker worden: de vitaminen zijn echt minimaal en de suikers zijn maximaal. Geldt ook voor een verse jus d’orange.

5.  Koekjes

Oké ligt reuze voor de hand dit, maar koekjes kun je beter laten staan. Vooral de kant-en-klare koekjes uit de supermarkt bevatten erg veel troep. Bak liever zelf koekjes, ga voor fruit of pure chocolade zodat je weet wat je eet.

Wil je meer artikelen over gezond eten, sporten en afvallen? Kijk dan eens hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
kinderschoenen
Sinterklaas kapoentje: De leukste kinderschoenen!

Pakjesavond staat weer voor de deur! Ik weet nog goed hoe blij ik vroeger was toen de Sint weer in...

Sluiten