Tips voor een zomerfeest

Warm weer en langere dagen betekent maar één ding: summer party time! Hoe pak je het aan en zorg je dat je een onvergetelijk zomerfeest organiseert? Maak de beste summer party ever met onze 5 tips voor een zomerfeest!

5 Tips voor een onvergelijk zomerfeest

1. Kies een thema

Niks is leuker dan een themafeest. Het maakt de rest van de organisatie van je feest ook een stuk makkelijker. Omdat je een thema kiest wat centraal staat kun je daar de hele aankleding, en zelfs de muziek, hapjes en drankjes, op aanpassen. Je mag hiervoor best afwijken van een zomers thema zomer, dus als jij zin hebt in Jingle Bells of het thema Halloween, gewoon doen!

2. Food & drinks

Maak het jezelf niet te moeilijk; laat je gasten zelf eten en drinken meenemen, zet het op verschillende tafels en laat je gasten zichzelf bedienen. Heb je iets meer budget? Huur dan een cateringbedrijf in en zij nemen je al het werk uit handen.verjaardag hapjes

3. Creëer een chillplek

Dansen is heerlijk, maar af en toe even lekker neerploffen ook. Maak een gezellige chillplek waar iedereen heerlijk kan relaxen op grote kussens en zitzakken.

4. Maak een playlist

Een DJ de hele avond muziek laten draaien is leuk, maar nog leuker is het om iedereen zijn eigen thema song te laten opsturen en zelf een playlist te maken. Zo weet je zeker dat de hele avond vol zit met gepaste muziek waar iedereen blij van wordt.

5. De decoratie

Naast leuk gezelschap, maakt of breekt een geslaagd zomerfeest de decoratie als je het ons vraagt. Leef je het helemaal uit op de styling van je themafeest. Of het nu gaat om de tafeldecoratie of de versiering met bijvoorbeeld lampionnen, kaarsen en slingers of laat bijvoorbeeld een originele spandoek bedrukken bij DVC. Kortom: denk vooral out of the boxtuin inspiratie

Heb je tijd, en vind je het leuk, om zelf de hapjes te maken? 10 x party food inspiratie!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
eenpansgerechten
7 X Lekkere eenpansgerechten

Al bijna 15 jaar woon ik met veel plezier in mijn huidige appartement en het bevalt me nog altijd heel...

Sluiten