Tips voor een plattere buik

Hallo zomer! Het is inmiddels alweer half juli en hoewel het Nederlandse weer nog niet echt denderend is, heb ik er volle vertrouwen in dat dit nog gaat komen. En dus verheug ik mij alweer enorm op de zomerse dagjes aan het water. Strand is natuurlijk favoriet en als het even kan, zoek ik de zee op. Heerlijk een hele dag luieren, zwemmen, lezen, wandelen en beachballen. Aan het eind van de dag plof je neer bij de eerste beste strandtent voor een frietje.

Wanneer de zon zich eenmaal laat zien, maken wij vrouwen ons ook vaak weer zorgen over ons lichaam. Slanke benen en een strakke buik; we willen het allemaal. Vooral de buik blijkt bij veel vrouwen een probleemzone te zijn en wanneer de bikinidagen eindelijk zijn aangekomen, willen we toch graag zo goed mogelijk voor de dag komen. En dus is er werk aan de winkel!

tips-voor-een-plattere-buik

Tips voor een plattere buik

Maar hoe zorg je er nou voor dat je buik strakker wordt? En dan het liefst op een vrij korte termijn, want ik mag toch hopen dat die zomerse dagen wel op komst zijn. Fitgirl Rosa geeft ons haar tips voor een plattere buik en ze zijn lang niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Lees hier: 6 X Zo krijg je snel een plattere buik.

Of het nu zomer of herfst is; om deze schoenentrend kunnen we niet langer heen. Bekijk het hier.

Bron foto’s: Tumblr

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
zomerschoenen sale
Mijn favoriete zomerschoenen uit de SALE

Iedere keer als er weer een SALE periode aanbreekt, kan ik de verleiding niet weerstaan. De rode letters schreeuwen je...

Sluiten