DE tips voor mooi haar

Het liefst zouden we iedere dag met een glanzende bos haar de deur uitgaan. Maar haar dat altijd goed zit, dat bestaat niet. Alhoewel? Met de juiste trucs en tips voor mooi haar schijn je een heel eind te komen. Nu ben jij waarschijnlijk net zo nieuwsgierig als ik wat je hier dan voor moet doen en laten en dat ga ik je natuurlijk vertellen. Het heeft in ieder geval iets te maken met hoe je slaapt én je dagelijkse routine. Tijd dus om die eens in de war te gooien voor een doel waar we bijna allemaal heel veel voor over hebben: iedere dag een good hair day. Luister en huiver!

1. Een goed kapsel

Waarschijnlijk zat je te wachten op een iets spannendere tip dan ‘een goed kapsel’, maar een knappe kapper en knipschaar zijn echt het halve werk. Kies een kapsel dat past bij je gezichtsvorm, want dit is erg bepalend voor je uitstraling.

2. Was het minder vaak

Veel vrouwen wassen hun haar iedere dag, maar dit is eigenlijk helemaal niet nodig. Sterker nog: het doet je haar geen goed. Om de drie dagen je haar wassen schijnt het beste te zijn voor je haar. Afbouwen dus!

tips voor mooi haar

3. De puntjes

Ook al bestaat je haar uit één deel, het begin en de puntjes verschillen heel erg van elkaar. De puntjes hebben meer verzorging nodig dus het is een goede zaak om hier extra aandacht aan te besteden wanneer je je haar wast en verzorgt.

4. Goed in laten trekken

Vrouwen maken vaak de fout om conditioner net als shampoo meteen weer uit te spoelen. Maar conditioner werkt het beste als je het even een paar minuten laat inwerken voordat je het weer uitspoelt, anders is het effect nihil.

5. Een zijden kussen

Dit mag dat ietwat overdreven klinken, een zijden hoofdkussen schijnt wel echt wonderen te doen voor je haar. Pluizig, gebroken en statisch haar zouden verleden tijd zijn wanneer je in een zijden kussen investeert. Ligt ook nog eens veel lekkerder!

Heb jij ook nog iets te veel onvolwassen trekjes? Lees hier wat je écht moet afleren voor je 25e.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
velcro sneakers
Modetrend: Velcro sneakers

Heb jij nog altijd moeite met het strikken van je veters? Dan ben jij vast blij met de velcro sneakers...

Sluiten