Monday Moodboard: Tortoise haarkleur

Het is tijd om een van de mooiste haarkleuren allertijden uit te lichten in ons Monday Moodboard. Wat moet ik met mijn haar? is de vraag die jij jezelf ongetwijfeld weleens hebt gesteld. Misschien ben jij zo’n dare devil die elke haarkleur al wel heeft geprobeerd, maar zo niet dan is sowieso ‘de’ tortoise haarkleur echt helemaal voor jou geschikt. Wellicht zet je wat vraagtekens bij deze benaming, maar we hebben het hier over verschillende haartinten gebaseerd op het schild van de schildpad. Allemaal vrij natuurlijke kleurtjes dus en daarom zijn deze turtoise haarkleuren perfect om jouw hairdo subtiel aan te passen. Door verschillende (blonde en bruine) high- en lowlights toe te voegen aan het haar blijft je haar er heel natuurlijk uit zien, maar is de verandering zeker te zien met als eindresultaat een prachtig, natuurlijk ogend kapsel. Je haar lijkt in een klap net een fijne vakantie meegemaakt te hebben. En in tijden van somberheid (waar is die zon?) wil je niets liever toch? Ik denk dat ik binnenkort maar eens een bezoekje aan die niet zo geliefde kapper ga brengen, want die mooie haren van iedereen maken me heel enthousiast. Doe mij maar hetzelfde kapsel als rechtsonder! En nog een bonus, je hoeft niet elke 2 weken die irritante uitgroei bij te werken. Met de tortoise ben je maar eens in de paar maanden zoet. Klinkt dat niet even heel goed? Genoeg gepraat, laat je inspireren door deze mooie kapsels.

tortoise haarkleur

Ga jij naar de kapper rennen voor de tortoise haarkleur of is deze niet helemaal aan jou besteed? Dan is wellicht cherry bombré iets voor jou. We zijn heel benieuwd wat je van deze haarkleur vindt, laat het ons weten in de comments.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook onze andere Monday Moodboards

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Interieurinspiratie: Wandkleden

Het klinkt misschien een beetje duf en ouderwets, maar je ziet het steeds vaker in verschillende woonwinkels: wandkleden. En wat...

Sluiten