Trend alert: Zomerschoenen

Eindelijk is het zover in Nederland: het is weer lekker weer! Dat betekent dat de meeste mensen vaak geen zin hebben om de warme laarzen en sneakers uit de kast te trekken, tenzij het natuurlijk ontzettend goed staat bij die ene outfit!

Om je lieftallige voeten, die vaak al genoeg te verduren krijgen, wat frisse lucht te geven met de warme temperaturen zijn sandalen dé oplossing. Een trend op dit moment zijn de slip-on en de cross sandalen, perfect om je schoenenkast mee aan te vullen deze zomer.

Slip-on sandals

Slip-on zegt al voldoende, je hebt ze zo aan! Erg handig dus voor een dagje winkelen of een dagje strand. Je kan het minimalistisch houden door voor een compleet zwart of witte sandaal te gaan, maar er zijn ook andere versies te koop voor een meer uitdagende look. Ik heb mijn drie favoriete slip-on sandalen voor jullie geselecteerd:

zomerschoenen1. H&M €24,99 | 2. Calvin Klein €35 | 3. Puma x Rihanna €80

Cross sandals

Zelf ben ik een groot fan van cross sandals, omdat ze zo makkelijk te combineren zijn met mijn garderobe en ook nog eens ontzettend lekker zitten. Het is een variatie op de slip-on sandaal, maar is net wat opvallender. Om je wat inspiratie te geven heb ik heel Pinterest afgespeurd naar de mooiste cross-over sandalen en hier een moodboard van gemaakt.

zomerschoenen

Zit je even in een dipje en heb je momenteel nergens zin in? Wellicht helpen deze tips je!

Bron header en moodboard: Pinterest

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
river island
Marlou’s shopping tips: multifunctionele items

Ik ben gek op mixen en matchen met kleding. Dat ene item, die je normaal altijd met je spijkerbroek draagt, kan...

Sluiten