Trend Report: Black and white

Een nieuw jaar betekent een nieuwe start. Een frisse start in je kledingkast! En ondanks dat de temperaturen nog zo vreselijk koud zijn, willen wij alléén maar aan de lente denken. Eind vorig jaar verklapte we al een aantal mode trends voor de zomer / lente 2013, die wij op de catwalk hadden gespot. Nu 20 maart steeds dichterbij komt, is het dan ook hoog tijd om je wardrobe spring-proof te maken.

Bij de gedachte aan lente zult je misschien niet direct denken aan de oh zo donkere kleur zwart. Maar eerder aan pasteltinten en neonkleuren, zoals geel, oranje en wit. Toch zullen we deze lente de zwarte kleur veel voorbij zien komen, maar dan wel in combinatie met wit! Als contrasterend duo. Vandaar dat wij alvast een aantal items van deze trend voor jullie op een rij hebben gezet. Ben je toch niet een hele grote fan van deze uitersten bij elkaar? Combineer het duo dan gerust met andere voorjaarskleuren, zoals oranje of kobaltblauw.

black&white

 

  • […] Black & White is één van de fashion trends voor aankomend seizoen en daarom kreeg ik deze week dit thema mee voor mijn Mode Missie. Ik wist direct wat voor shirt ik zou gaan dragen; de LA Sisters ‘Forever Young’ tee. Sinds kort heb ik dit merk ontdekt en ik ben fan! Sowieso is een wit shirt met een zwarte tekst altijd handig om in de kast te hebben en logo prints zijn momenteel ook weer helemaal trending. […]

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
AFW Report: Spijkers & Spijkers

Eén van de highlights van vandaag op Amsterdam Fashion Week: de show van Spijkers & Spijkers met het thema 'Lucky...

Sluiten