Trend gespot: Bucket bag

Tassen, daar kun je er natuurlijk nooit genoeg van hebben. En dat is alleen maar mooi, want soms duiken er modellen op die je gewoon aan moet schaffen zo leuk zijn ze. We hebben nu een nieuw pareltje op het oog, de bucket bag. Vorig jaar doken er al een aantal leuke exemplaren op en dat gaat dit jaar gewoon weer verder. Je ziet de bucket bag namelijk meer dan ooit! Ik heb mijn exemplaar vorige zomer aangeschaft en naast dat hij leuke toevoeging aan je outfit is, is hij ook functioneel. Er past meer in dan je denkt en dat is natuurlijk heel prettig. Daarnaast kun je hem ook cross body dragen en ik weet niet waarom, maar dat staat gewoon superleuk. Er zijn zowel kleinere als grotere varianten van deze ’emmer tas’ te vinden. Een klein exemplaar is heel erg geschikt voor de (aankomende) festivals. De grotere tijdens een fijn dagje shoppen. Wanneer ik Pinterest afstruin, kom ik de mooiste outfits tegen met bucket bags. Vooral de tassen van Mansur Gavriel zijn prachtig en die worden volop gepind. Voor zover ik kan zien zijn deze zo goed als uitverkocht, maar dan doen we het voor nu maar eventjes met mooie inspiratieplaatjes.

bucket-bag

Wat vind jij van een bucket bag? Zou je er een willen aanschaffen of laat je ze liever hangen? Wil jij meer trends bekijken, lees dan bijvoorbeeld het artikel over een van dé trendkleuren van nu!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lange wimpers
Lange wimpers, zo krijg je ze!

We dromen allemaal van lange, perfect gekrulde wimpers. Helaas is niet iedereen gezegend met volle lange wimpers, inclusief ikzelf. Al...

Sluiten