Trend gespot: fringe jacket

Beeld je even in dat je op een festival bent. Je kijkt eens goed op je heen naar de verschillende outfits die iedereen aan heeft. Nu is het bijna onmogelijk dat je niet iemand ziet met een outfit waarover een fringe jacket is getrokken. En geef ze eens ongelijk, want hoe leuk is fringe? Heel erg leuk! Deze trend wordt al meerdere jaren gespot en zagen we eerst voornamelijk fringe boots, anno 2014 zijn er ontelbaar leuke blazers en andere jasjes te vinden die fringes hebben. En daar worden wij natuurlijk heel blij van. Hier volgen een hoop leuke outfits met prachtige fringe jackets, om je een hele berg inspiratie te geven om die boho chique look te kunnen creëren voor misschien wel het festival waar je binnenkort naartoe gaat!

fringe-jacket

Zoals je ziet worden er veel fringe jackets in nude- en bruintinten gespot. Sommige looks zijn wat meer in de cowboy sferen, maar een fringe jacket is ook zeker op een chiquere manier te combineren. Een andere leuke optie wanneer je voor fringes wil gaan, is een jasje met een leuke bloemenprint en franjes. Of ga voor een blazer met strepen en fringes, shorts en slippers: een heel leuk outfitje voor in de avond op vakantie in een lekker warm land.

Accessoires maken een outfit met een fringe jacket af. Zoals de bovenstaande outfits laten zien, kun je ook met de accessoires alle kanten op. Wil jij voor de ultieme fringe look gaan? Combineer dan een fringe blazer met een fringe tas.

Geïnspireerd geraakt door deze trend? Wij hebben de leukste fringe jackets en gilets voor jou verzameld, kijk mee naar onze shopping tips!

fringe-jacket
Follow Fashion Ibiza Fringe Blazer € 64,95

fringe-jacket
RVCA Printed Jacket With Fringe Detail € 63,38

fringe-jacket
Follow Fashion Ibiza Gilet € 18,50

fringe-jacket
Follow Fashion Ibiza Fringe Gilet € 59,95

fringe blazer

Turquoise Fringe Blazer € 64,95

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
gewoontes mannen
Gewoontes van mannen die we nooit zullen begrijpen

Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Na het lezen van onderstaande gewoontes van mannen kun jij je...

Sluiten