Trend gespot: Geometrie

Het kan je ongetwijfeld niet zijn ontgaan: geometrie hoort bij een van de trends van 2015. Nu hoor ik je denken wat moet ik me bij geometrie dan allemaal voorstellen? De bekendste vormen van geometrie zijn de driehoek, vierkant en de cirkel. In de wiskunde kom je geometrie veel tegen, maar we kunnen er in de mode en in het interieur ook niet meer zonder. Denk aan mandjes, vazen, kussen, kaarsenhouders en andere woonaccessoires.

Geometrie in het interieur kan zowel in huiselijke sfeer, maar het past ook goed bij een zakelijke inrichting, ideaal dus! Vaak wordt gedacht dat geometrie heel hard is, dit komt door de strakke vormen en lijnen. Fortunately, geometrische objecten in huis kunnen juist perfect een zachte indruk geven! Er zijn op pinterest veel inspiratie afbeeldingen te vinden van geometrie in het interieur. Mocht je je een dag vervelen en wil je geometric gaan, kan ik je verzekeren dat je een hele dag zoet bent met het opdoen van inspiratie!

In de mode zie je geometrie vaak terug in prints. We kennen allemaal de Aztec print, dit valt ook onder geometrie. Toch is geometrie ook heel simpel terug te vinden in de mode, vormen van tops en tassen kunnen ook geometrisch zijn. Waarschijnlijk heb je zelf ook al veel kledingstukken in de kast hangen die onder geometrie vallen, ook leuk om een keer naar op zoek te gaan.

We hebben een aantal voorbeelden naast elkaar gezet van zowel geometrie in de mode en in het interieur.

geometrie1. Lofty Manner Orange Jumpsuit €34,95 | 2. Aztec Scarf €14,95 | 3. Lofty Manner Croptop White €24,95 | 4. H&M Opbergmand €9,99 | 5. H&M Katoenen Kussenhoes €4,99 | 6. Hema Vaas €4,95

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
wat te doen tegen liefdesverdriet
Wat te doen tegen liefdesverdriet?

Dat een break-up veel, heel veel pijn kan doen weten we (bijna) allemaal. Wat te doen tegen liefdesverdriet? Het liefst...

Sluiten