Trend gespot: Gingham

Hoe heerlijk een outfit in effen kleur ook kan zijn, soms heb je behoefte nodig aan prints. Printjes zijn er natuurlijk in allerlei soorten en vandaag gaan wij het over een grafische print hebben, namelijk gingham. Deze print is heel typerend: checked. De ruitjes zijn altijd wit met een kleur naar keuze. De combinatie zwart wit zie je veel, maar ook zachte kleurtjes zoals babyblauw zijn een optie. Daarnaast is de keus qua items erg groot. De gingham print zie je bijvoorbeeld terug in blouses, jurkjes, rokjes of shorts.

Gingham was in grote getale op de catwalks te vinden en ook bloggers worden veelvoudig gespot in deze print. Een van mijn favorieten, Sincerely Jules, knoopt een gingham blouse om een wit jurkje. Gal Meets Glam combineert een babyblauwe gingham shorts met een witte croptop en een babyblauwe Céline tas. Beide zijn prachtige opties als je het mij vraagt. Maar daarnaast blijven zwart en wit samen ook een goede combinatie. Ik heb mooie outfits met ruitjes verzameld, zodat je inspiratie op kunt doen met deze trend.

gingham

Heb jij al een item met ruitjes in jouw kast hangen? Of laat je de gingham trend aan jou voorbij gaan. Laat het weten in de comments!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
high-waisted-shorts
Monday Moodboard: High waisted shorts

Dit item moest een keer terugkomen in het Monday Moodboard. En vandaag is het zover. Weet je nog toen jeans...

Sluiten