Trend gespot: Hoodies

Het lijkt er nu toch echt op dat de herfst haar intrede doet. Ineens is het al donker buiten voordat je het in de gaten hebt, het begint langzaamaan wat kouder te worden.. En daarbij hoort dat we weer wat vaker tripjes naar onze favo winkels kunnen maken, want koudere tijden vragen om warmere kleding! Even voor mijzelf gesproken, mijn kast puilt überhaupt al uit van alle sweaters die ik rustig het hele jaar door koop, maar voor nu mag ik weer op zoek en hopelijk met wat vondsten de (Zara) deur uit gaan, want er is op het moment een ware hoodies trend.

hoodies trend

Voor nu kan ik nog even niet bedenken dat we binnenkort weer wat regenbuien boven ons hoofd uitgestort krijgen, maar dat gaat toch echt gebeuren. En dan is een hoodie de trui die je nodig hebt. Die capuchon kan in tijden van chronische regen ineens heel goed van pas komen. Ander bijkomend voordeel is dat een hoodie gewoon heel erg comfortabel zit. En ik durf te wedden dat we bijna allemaal comfort boven ongemakkelijk zittende kleding kiezen, toch?

hoodies trend

Hoodies trend meets comfort.

Hoodies in een kleur, eventueel met logo van welk merk dan ook erop, het kan allemaal. Heb jij al wat hoodies in de kast liggen? Mocht je nog op zoek zijn naar de juiste exemplaren, dan is onze fashionfinder jouw place to be. Mocht je nu liever drie goede hoodies willen zien, dan hebben we voor jou even de leuksten op een rijtje gezet.

hoodies trend

Topshop Hoodie Gedragen Look € 36 | Champion Reverse Weave Hoodie € 99,95 | Urban Classics Hoodie € 29,95

Bron header: Kenzas.se

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Wat doen we op brood vandaag?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik een enorm...

Sluiten