Trend gespot: Silver metallic

Zagen we voorheen metallic voornamelijk tijdens de feestdagen de winkels domineren, tegenwoordig kan ik geen winkel meer binnenlopen zonder dat de metallic items me meteen opvallen. Om eerlijk te zijn moest ik er heel even aan wennen, maar nu ik de leukste items tegen kom ben ik helemaal om. Met name silver metallic vind ik ideaal. Zilveren sieraden passen hier perfect bij en het is helemaal niet zo moeilijk te combineren als het lijkt. Silver metallic gaat namelijk perfect samen met witte items, maar wil je eens een wat anders (en dat mag best in Nederland!), dan kun je ook goed kiezen voor wat kleur. Wat spotten we vooral? Metallic rokken, jasjes en turtleneck tops.

zilver-metallic

Een van de leukste items is een rok in silver metallic.

Zelfs als je geen fan bent van een rok kun je bovenstaande outfit toch niet anders dan mooi vinden? Wanneer je job het toelaat en je casual op het werk kunt verschijnen is deze outfit een heel goede voor deze week, want we krijgen weer wat zonnestralen cadeau! In combinatie met je sneakervriendinnen eronder kan er niets misgaan. Of wat dacht je van een metallic jurk, gecombineerd met een grijze jas en -jawel- witte sneakers?

zilver-metallic

Heb je al een aantal silver metallic items aangeschaft?

Op zoek naar wat klassiekers om je kast mee aan te vullen? Zoek niet verder, de Bretonse streep is het antwoord. 

Bron header: kenzas.se

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
timelapps
Timelapp: Herinneringen tot leven brengen

Worden jullie ook zo gelukkig als je terugdenkt aan alle fijne dingen die je meemaakt? Even een momentje voor jezelf pakken...

Sluiten