Trend report: It Bags

It Bags, tijdloze tassen die dus vanzelfsprekend je hele leven mee kunnen gaan. It Bags zijn zeer gewild maar helaas hangen er aan deze tassen vaak dure prijskaartjes. Daar bovenop moet je voor sommige tassen (niet alle natuurlijk) wel een aantal jaar op een wachtlijst staan om een bepaalde tas te kunnen bemachtigen. Het vergt dus erg veel geduld en soms heel lang sparen om zo’n it bag te kunnen aanschaffen! Maar zij zijn niet voor niets zo populair, het zijn immers ook prachtige tassen. Wij verzamelden de mooiste It Bags voor jou, misschien word je wel verliefd op een van de tassen en kan het sparen gaan beginnen!

it-bags

Knock off It Bags

De bovenstaande It Bags zijn echt prachtig, maar velen van ons zullen nooit zo’n tas aanschaffen, ze zijn natuurlijk ook wel heel prijzig. Een goed alternatief is een knock off tas. Deze lijkt enorm veel op the real deal, maar zijn stukken betaalbaarder en daarnaast worden deze tassen ook veel aangeboden waardoor je niet op die wachtlijst hoeft te staan om hem te kunnen kopen. Kijk, dat klinkt eigenlijk al stukken beter! Bij Follow Fashion zijn we dol op tassen en het is dan natuurlijk niet zo gek dat deze ook in de Follow Fashion Shop verkocht worden. We willen deze pareltjes natuurlijk graag beschikbaar stellen voor jullie.

it-bags
1. Black It-Bag € 24,95 | 2. Cé Bag Black € 44,95  | 3. Brown Fringe Bag € 39,95 | 4. Cé Chocolate Bag € 44,95 | 5. Cé Zebra Bag € 44,95  | 6. Snake Kelly Bag € 39,95 | 7. Cé Cream Bag € 44,95

Bovenstaande tassen zijn allemaal te koop in de Follow Fashion Shop. Maar dit zijn niet de enige tassen die er verkocht worden, er zijn er nog meer! Bekijk zeker even alle tassen die te krijgen zijn in de Follow Fashion Shop, er zit gegarandeerd een exemplaar bij die perfect bij jou past.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
baked la sisters
Weekend outfit inspiratie: BAKED

Het weekend staat voor de deur en wie weet heb jij nog wel leuke plannen. Wij hebben in ieder geval...

Sluiten