Outfit: Tropical top

Zoals je misschien in mijn vorige video hebt gezien ben ik gek op alles wat met groen en bladeren te maken heeft. De botanische trend heeft mijn hart gestolen en deze zie je dan ook duidelijk terug in mijn interieur. Maar daar houdt het niet mee op.. Ik vond laatst een super leuke top met bladeren en deze is echt mijn ultieme zomer favoriete van 2017. Deze tropical top van Miss guided is ideaal te combineren. In deze look draag ik hem met mijn sporty pantalon en witte sneakers maar tijdens de meeting met Followfitgirls zag je hoe ik hem droeg met een spijkershortje.

Naar kantoor draag ik de top op mijn grijze pantalon in combinatie met mijn witte blazer. Kortom, deze top is multi inzetbaar!

tropical top

Only pantalon zwart € 39,95 | Tropical top Missguided € 23,15 (SALE)

Tropical top in mijn video

Heb je mijn favorieten video van mei gemist? Daarin droeg ik deze tropical top met mijn zwarte short en hoedje. Eigenlijk een ideaal lookje voor naar een festival. Lowlands komt eraan dus dikke kans dat deze top mee gaat!

Mijn favorieten van afgelopen maand

Ook deze maand heb ik weer een nieuwe Favorieten video opgenomen. Hieronder zie je welke items ik shopte op het gebied va mode, beauty en interieur. Kijk je mee?

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL: MARLOU VOLKERINK

Ps. Heb je mijn shoplog video van Zalando al gezien? 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal 31
Fitjournaal: Beach workout & 5 x gezond uit eten

Het is zomervakantie! Dus ik denk dat je nu op je vakantieadres bent of dat binnenkort je koffers pakt om...

Sluiten